acai

acai

duminică, 23 martie 2014

libertagio

Buna ziua,
Vreau sa va prezint o noua afacere care este la inceput in Romania:
 
Libertagia te plateste 3$ pe z si  60$ lunar pentru a face 10 sarcini care dureaza 10 minute.
Castigurile pot fi mult mai mari in functie de implicare.Pentru mai multe detali o sa va las pagina de fani pe Faccebok si un grup Libertagia Romania.
Grupul pe Faccebok:https://www.facebook.com/groups/376223395847569/

Libertagia - Succesul depinde doar de tine
Linkul de inregistrare: www.libertagia.com/inaona
PREZENTAREA PE SCURT A COMPANIEI
 
Libertagia este o companie internationala cu sediul in Lisabona, care iti propune o inedita combinatie de marketing multinivel, e-comert si publicitate online.
Este o companie tanara infiintata doar de cateva luni.
Fi printre primii utilizatori ai sistemului si vei beneficia de toate avantajele sale !!
Filozofia principala a companiei este ca NU TREBUIE SA INVESTESTI NICI UN BAN
Produsele companiei se adreseaza tuturor celor care doresc sa castige bani folosind internetul (astfel):
1.Poti vinde produsele companiei si vei beneficia de comisioane directe avantajoase.
2.Poti castiga bani doar vizionand reclamele companiei pe internet MINIM 60$ luna in doar 10 minute pe zi (de luni pana vineri)!!
3.Iti poti dezvolta echipa ta de vanzari castigand comisioane din vanzari pana la 6 generatii de nivel. Mai mult de 70% din toate incasarile companiei sunt redirectionate catre utilizatorii ei.Daca va propuneti sa aduceti 5 persoane in urmatoare 72 de ore dupa ce v-ati inscris si sa lucrati cu ele sa aduca fiecare cate 5 persoane se poate ajunge la castiguri de mii de dolari pe luna.
Libertagia - Succesul depinde doar de tine


Caut persoane dornice sa aloce doar 10 minute pe zi pentru a face 60$ lunar sau chiar mai mult.
Ce e de facut ? Foarte simplu: Te inscrii pe linkul de mai jos , urmezi cei 10 pasi de pe site si cam atat.
In ce constau cei 10 pasi ? Si mai simplu. Un click, astepti un minut, rezolvi o simpla problema de matematica ex:2+5 .Acest click il repeti de 10 ori si asta e tot si ai castigat 3$ in acea zi.Pasii ii puteti vedea tot intr-un link de mai jos.
Dar cu siguranta le vom spune si prietenilor despre aceasta afacere, asa cum va spun si eu voua.Dar nu asa gratuit. Firma te premiaza cu 1$ pentru fiecare prieten inscris, dar acest 1$ nu il primesti doar o data pe luna ce in fiecare luna.Inscrii 10 persoane care fac in fiecare zi cei 10 pasi si castigi 10$ pe luna.Dar acesti 10 prieteni poate inscriu si ei 10 persoane si castigi 100$ si tot asa pana la nivelul 6 si poti castiga foarte multi banuti pe luna. De ce? Pentru ca daca prietenii tai fac in fiecare zi cei 10 pasi , site-ul respectiv face “rating” si pentru asta firma te premiaza.
Link inscriere: http://libertagia.com/Florin
Link cei 10 pasi :
https://www.youtube.com/watch?v=yBCGNh4dAmc&feature=youtu.be
Pentru alte detalii lasati-mi un mesaj pe privat
 
 I'm looking for people willing to spend just 10 minutes a day to make $ 60 a month or more.
What's to do? Very simple: sign up on the link below, follow the 10 steps on the website and so.
What are the 10 steps? And simpler. A click, wait a minute, solve a simple math problem example: 2 + 5.Click the repeat it 10 times and that's it and you won $ 3 that day.You can see all the steps in the link below.
But definitely we will tell your friends about this business, and I'll tell you.But not so free. Company awards you with $ 1 for every friend, but this $ 1 you get not just once a month every month.Submit 10 people who make every day the 10 steps and earn $ 10 per month.But these 10 friends can sign up 10 people and they will give you $ 100 and so on up to level 6 and you can win very many coins per month. Why? So if your friends are doing every day the 10 steps, that site is "rating" for this company and get rewards.
Registration Link: http://libertagia.com/Florin Link 10: https://www.youtube.com/watch?v=yBCGNh4dAmc&feature=youtu.be

vineri, 7 martie 2014

Redescoperiti celebrul proiect "Dati un leu pentru Ateneu"si beneficiile adaptarii lui la zilele noastre



NEXTLEVELX  este  o noutate absoluta in networkmarketing! Pentru prima data,aceasta companie aduce   o platforma de crowdfunding in MLM- avand ca rezultat un potential mare de castig pentru membrii din acest networkmarketing(MLM)  Secretul folosit de companie  pentru acest scop consta in folosirea si aplicarea in practica in cadrul MLM a 2 principii -crowdfunding si compouding 
Crowdfunding(finantare participativa) este un termen ce descrie toate instrumentele si metodele de tranzactionare financiara care apeleaza la mai multe persoane pentru un proiect ;aceasta finantare se face fara a folosi actorii de finantare traditionali, sistemul acesta permite tranzactii prin conectarea persoanelor fizice,datorita internetului si social media(sunt 13 beneficii in comparatie cu finantarea traditionala ce sunt prezentate pe site si pot fi usor intelese pentru ca site-ul are posibilitatea traducerii in romana-sunt interesante si va invit sa le lecturati,macar si pentru cultura generala)
Finantarea participativa include-imprumuturile intre indivizi(de creditare P2P-member to member),crowdfunding(strangere de fonduri),investitii de capital(crowdfunding capital) sau P2P microfinantare

Compounding  in cazul acestei afaceri, inseamna reanvestirea unei parti din profitul   liniei anterioare a matricei in care se pozitioneaza participantii(se prezinta mai jos) ca taxa de calificare(intrare) in linia urmatoare, in care impreuna cu cresterea exponentiala a nr de membri   duce la cresterea uimitoare a venitului total(final) Aplicarea acestui principiu in cadrul unor matrici MLM fortate,
este senzationala,pentru ca permite ca veniturile partiale sa creasca exponential, chiar si cu un numar mic de participanti initial(matrici 4x4,3x6,etc) si cu o investitie initiala mica sa determine  un venit total de 7 cifre! Nu este nici o inselatorie, este matematica aplicata la finante Si apoi nu este matematica o stinta exacta? Intrebarea este de prisos si ca urmare rog pe toti scepticii sa uite de piramida,shema Ponzi,Caritas etc ca altfel inseamna ca blamati stiinta exacta-matematica Din aceasta cauza,multi marketeri online de top s-au inscris in Nextlevelx,imediat la prelansare(lucru vizibil pe site la sectiunea membri) Cred ca ei care sunt experti in domeniul afacerilor online stiu ce fac iar noi chiar romani neincrezatori cum suntem in general,ar trebui sa le urmam exemplu ,daca vrem mai bine pe linie financiara
Principiul  componding a fost folosit pana acum sa zicem "pe orizontala",la investitiile de fonduri De ex la $100 cu castig de 2% pe zi ,inseamna ca a doua zi procentul de 2%,se aplica la suma de $102 si asa mai departe Este o crestere dar nesemnificativa cu cea realizata in cadrul unei matrici fortate unde numarul de participanti si castigurile cresc exponential dupa principiul aratat Este arma secreta folosita in Nextlevelx ce detine astfel cel mai lucrativ plan de compensare din networkmarketing in acest moment(de aceea top marketerii s-au alaturat rapid)
 Care e legătura dintre Oscaruri și NEXTLEVELX? Avem prima platforma crowdfunding MLM  ca  o organizatie de caritate populară, care va avea o prezentă la Oscar. Sportivi celebri vin la bord cu organizatiile lor  de caritate. Marketeri  online  de top deja s-au pozitionat în partea de sus. Dacă te alaturi ACUM , este absolut imposibil să nu castigi bani!(Compounded Matrix+Spillover)
                                                                                                                                                      CUM FUNCTIONEAZA NEXTLEVELX
Te inscrii in afacere ,te activezi cu $15($10 +$5 taxa admin) si primesti acces pe platforma de crowdfunding pentru 1 an, unde ai la dispozitie pagina personala pentru prezentarea proiectului tau, in scopul obtinerii finantarii acestuia de ex: strangerea de fonduri pentru repararea bisericii,realizarea unui proiect de caritate,realizarea unui produs sau serviciu,promovarea unei afaceri online sau offline,etc( nu exista restrictii privind domeniul proiectului) Primesti deci finantarea direct fara intermediari(ati vazut beneficiile acestui procedeu, mai sus ,pe site-sunt in numar de 13) si intarzieri de la diferite persoane 
Sunt 2 cai de finantare a proiectului:
1.oamenii dau bani pentru proiect(doneaza) in schimbul unei recompense cum ar fi sa fie inclusi pe lista ta speciala de promovare a brandului lor  personal sau companiei pe care o reprezinta,ori o imagine cu autograf sau pentru pre-cumpararea produsului /serviciului  ce se va realiza si inclusiv pentru obtinerea biletelor necesare participarii la marea deschidere/ lansare a realizarii proiectului Se poate alege recompensa in functie de cat participa persoana respectiva la proiect Netlevelx nu are nici o implicare in tranzactiile dvs,nu retine comision,dvs primiti direct si integral banii livrati,donati de participant

2.prin aplicarea Compound Funding(cum am vazut -arma secreta a acestei afaceri) care cred ca va fi solutia pentru majoritatea(cei care nu au proiect);insa in realitate chiar si in aceasta situatie cineva deasupra ta poate avea un proiect si astfel il sustii indirect facand un bine!
Prin promovarea proiectului prin social media ,oamenii vor fi directionati catre siteul tau,fac click pe pagina de proiect(si daca proiectul e interesant, unii pot deveni donatori Atentie ca pentru unele organizatii nonprofit pot interveni ca donatori persoane potente financiar ce va duce si la atragerea altor astfel de persoane,rezultand de aici beneficiu pentru afacerea ta prin primirea de spiloveri!-vezi ce potential poate avea jobul in care va introduceti?) sau cauta sa inteleaga cum si ei pot avea propria pagina de proiect CrowFund In cazul in care isi iau propria lor platforma , intra in reteaua ta si tu esti platit(conf planului de compensare descris mai jos)
Mai concret,sa spunem ca vreau sa ajut biserica la repararea clopotnitei,proiect care costa o anumita suma de bani Ma inscriu in afacere,obtin pagina personala de Crowdfunding unde descriu cererea mea Apoi promovez proiectul (cererea de acumulare fonduri) prin mijloacele la dispozitie online si offline, incepand cu prietenii si cunostintele mele Probabil majoritatea bunilor crestini vor contribui cu $15 la proiect inscriindu-se si ei pe linkul meu in NextLevelX,mai ales ca $10 ii sunt returnati de la primul referal inscris personal sau primit ca spilover;si ei pot veni cu proiectele lor  daca au La randul lor vor indemna si ei pe altii sa procedeze la fel(cu al doilea  referal de la care li se returneaza $10 s-a recuperat investitia de $15 de la inscriere) si in acest mod atat el cat si participantii ulteriori,construim matrici Compounded funding si prin planul de compensare ne-am realizat scopurile si cel care a promovat proiectul,dar si eu care am ajutat  Sau sa luam o institutie ce vrea sa construiasca o bisericuta In mod similar promovand proiectul cu angajatii sai si apoi prin social media mai departe se strang fonduri si ,obiectivul se realizeaza  Exemple de proiecte pot fi : construirea,repararea sau modernizarea unor obiective comunitare-scoli,gradinite,cantine,sali de sport,loc de joaca copii,parcari auto,parcuri;dotarea cu aparatura a unei sectii de spital;realizarea unor proiecte specifice fundatiilor,asoc filantropice(ex-camine de copii,batrani.mijl de transport); fonduri pt burse acordate copiilor defavorizati,pentru tratament,vacante etc,fonduri pentru intreceri sportive,comemorarea unor evenimente nationale,locale ,finantarea unei inventii,scrierea unei carti,inchirierea unei locatii  sau orice  altceva doresti Pe timpuri am auzit indemnul "dati 1 leu pt ateneu"! dar acum dai 1 leu ajuti la realizarea proiectului si mai si castigi 1000 de lei!( cifrele sunt luate  aleatoriu doar pt a  exemplifica principiul oportunitatii) Deci redescoperim acel celebru proiect cu beneficiile actualizarii acestuia la zilele noastre Pai oare e bine sa stai in afara unei asemenea oportunitati? Cate fundatii,asociatii non profit,filantropice,ONG-uri ,spitale universitati,exista si care au nevoie de fonduri pentru obiectivele lor umanitare sau specifice domeniului lor  de activitate? Ii putem ajuta personal sau transmitandu-le informatia Ajuti comunitatea si in acelasi timp te ajuti pe tine-ce poate fi mai inaltator decat aceasta fapta? Intelegeti ce fantastica oportunitate avem in fata? Cum actioneaza principiul 
"People Helping People?
Acum se pune intrebarea - nu ma intereseaza aspectul obtinerii finantarii de proiecte,este si pentru mine aceasta oportunitate? Desigur, doar promoveaza Nextlevelx prin toate mijloacele posibile si beneficiezi de planul de compensare revolutionar si unic al afacerii Dar sa stii ca oricand poti sa folosesti daca se va ivi ocazia,posibilitatea obtineii de fonduri pentru finantari de proiecte iar dupa cum am aratat chiar si indirect participi la unul sau mai multe proiecte Si toate acestea doar pentru o taxa anuala de $15 care este insignifianta fata de veniturile ce se obtin  tot anual Chiar si daca te inregistrezi si ramai membru Free ,beneficiezi de multe produse si servicii ("Please Advise) ,dar cand vei analiza planul de compensare,cu siguranta te vei activa!
Chiar si tu care faci doar promovarea afacerii,te poti afla in reteaua sponsorului direct sau indirect ce strange fonduri pentru un proiect iar tu prin dezvoltarea liniilor tale din matrice il ajuti si pe el indirect sa-si atinga scopul, e vorba de principiul "people helping people" dar te ajuti si pe tine castigand plati instant conform planului de compensare
Si fara a promova proiecte in situatia in care vei acumula o suma considerabila poti daca vrei sa donezi un procent dorit pentru un act de caritate sau orice alt proiect umanitar,acum ajutand direct la finantarea proiectului( este indicat pentru micsorarea impozitului anual  pe venit)

Si acum sa vedem  PLANUL DE COMPENSARE
http://youtu.be/DMQKk7dnco8
Platesti taxa de $15 anual si te activezi in prima linie a matricii Este o matrice fortata 3x6 Compoudend Matrix(ce face cresterea exponentiala a castigurilor) Activare ulterioara pentru liniile 2-6 se va face din profitul realizat din linia anterioara nu din buzunar! Doar sa achiti anual taxa de $15 pentru calificare la venitul anual 
 Acum sa analizam planul de compensare(plati):
Linia 1 Te inscrii si platesti $10+$5 admin fee(ai cumparat pagina de pe platforma de crowdfunding pentru 1 an)) Tu platesti $10 sponsorului tau direct Cei 3 referali directi (din prima linie a matricei)iti platesc fiecare cate $10,in total=$30
Linia 2  Platesti $20 primului tau referal indirect(de deasupra),  ,cumperi -"Support Local Business Day" ,licenta 2/1 an si $5 admin fee)iar cei 9 referali indirecti din linia a2a ,iti platesc fiecare cate $20=$180
Linia a3a  Platesti $100 celui de-al doilea sponsor indirect si primesti licenta a3a/1 an-cu denumirea ca  mai sus pe care nu o mai repet si $25 admin fee Cei 27 referali indirecti din linia a3a iti platesc fiecare cate $100,in total primesti=$2700
Linia a4a  Platesti $500 celui de-al treilea sponsor indirect,primesti licenta a3a/1 an si $100 admin fee,iar cei 81 referali indirecti din linia a4a,iti platesc fiecare cate $500,in total=$40.500 (de aici de vrei poti dona ce zici?,1000,2000 sau cat te lasa inima!
Linia a5a  Platesti $1000 celui de-al patrulea sponsor indirect, primesti licenta a4a/1an si $500 admin fee,iar cei 243 referali indirecti iti platesc fiecare cate $1000,in total=$243000
Linia a6a  Platesti $7000,celui de-al cincilea sponsor indirect, primesti licenta a5a/1 an, $2000 admin fee,iar cei 729 referali indirecti iti platesc fiecare cate $7000, in total=$5.103.000
Principiul platilor este;linia urmatoare  celei pe care te afli,plateste linia anterioara(a ta) pentru avansare in matrice ,precum si pe tine cu o suma egala cu suma platita pentru sponsorul  tau indirect inmultita cu nr de membri(crescut exponential) de pe linia ta, acesta este miracolul Compounded Matrix Deci dupa morala crestina -iubesti vei primi inapoi iubire inmultita(cum e valabil si pt ura),faci bine vei primi mai mult bine Ex platesti $100 si primesti $2700,de 27 de ori mai mare Asa functioneaza Universul unde Legea iubirii este suverana si cine actioneaza ca atare are beneficii ca atare! Nimic nu e intamplator!
Repet,nu e obligatoriu sa ai proiect dar altii avand proiecte participi indirect iar apoi daca vrei poti si direct,cum am mai spus

Dupa completarea primei linii, toti alti referali inscrisi coboara in jos in liniile urmatoare(de la stanga la dreapta) ca spiloveri pentru refralii indirecti pt a-i ajuta sa aiba si ei cate 3 refeali ai lor


La Nextlevelx  este o matrice fortata 3x6,adica in prima linie pot  fi numai 3 referali directi  apoi in celelalte 5 linii sunt cei indirecti     Plata calificarilor(licentelor ) urmatoare se face din profitul obtinut in urma completarii liniei anterioare De ex:dupa completarea liniei intai din cei 3x$10=$30, cu $20+$5 admin fee se  deschide linia a 2a unde sunt 9 oameni si fiecare din ei plateste cate $20=$180;mai departe pt calificare in linia a 3a din cei $180 castigati dupa completarea liniei a2a, cu $100+$25 taxa admin,se face calificarea pt linia a3a samd,sper ca se intelege si nu e nevoie sa exemplific concret pana la ultima linie!Deci calificarile succesive se fac din profit nu din buzunar
Atentie ! Cand s-a completat o linie nu mai trebuie asteptat ,imediat sa se plateasca pt calificarea in linia urmatoare,altfel referalii respectivi vor plati la altcineva de deasupra care e calificat pt linia respectiva
Acest venit se obtine anual la achitarea din nou a taxei de $15/an si repetarea ciclului completarii liniilor matricei
Acelasi principiu este si la Feeder matrix dar acolo taxa e de $1,75 matricea e 4x4 si castigul maxim e de $99.000 De retinut-Nu esti limitat in timp Trecerile la nivelele succesive se face pe masura completarii nivelelor(liniilor ) matricei  Nu trebuie sa se completeze integral vreo linie ca sa fii platit
Concomitent cu activarea unui membru(referal) direct sau indirect, primesti instant plata in procesorul ales-va recomand Paypal Se lucreaza si pt adoptarea cardului,dar pana atunci Paypalul este la indemana Platile se fac direct intre membri,fara amestecul companiei(sistemul P2P sau member to member)
Sa recapitulam pe scurt potentialul partial si total de castig pornind de la investitia de doar $15 pe an,odata:

3 People x $10 = $30
9 People x $20 = $180
27 People x $100 = $2700
81 People x $500 = $40,500
243 People x $1,000 = $243,000
729 People x $7,000 = $5,103,000
situatie ideala ,cand fiecare membru isi face sarcina de a aduce alti 3 referali Probabil ca in practica nu se va intampla asa,dar si numai castigurile de zeci de mii de dolari cred ca sunt multumitoare,avand in vedere de unde s-a plecat Si atentie ca acesta se obtine anual,la plata  noii taxei- de $15,singura obligatie fata de companie

In concluzie,Secretul  succesului in Nextlevelx  consta in sponsorizarea a 3 persoane si apoi ajutarea lor sa sponsorizeze si ei cate 3 la randul lor(atat prin sugestii de promovare ,cat si prin continuarea sponsorizarii de unde rezulta spiloverii)

 Stim ca o afacere MLM ca sa fie   legala  trebuie sa promoveze un produs In cazul nostru toti membrii,inclusiv cei care nu se activeaza ,beneficiaza de o serie de produse si servicii de marketing online gratuite, sub topicul :"Please Advice" care acum are deja 8 ebook-uri pe linie de marketing;vor urma sa fie adaugate si alte produse si servicii in cadrul "Please Advise"Cei care se activeaza cumpara produsul de baza-Crowd-Platform,respectiv pagina personala pentru proiect
Deci in concluzie ,suntem in fata unei mine de aur neexploatate


-putem  strange fonduri pentru a  promova orice proiect dorim, sau promova orice  afacere online sau offline national si international(pe pagina pusa la dispozitie pe platforma) pt doar $15 anual si aceasta va atrage multi oameni in sistem Stim ca sunt destule afaceri care permit promovarea,dar trebuie sa platesti lunar cel putin $10( in comparatie cu $15/an la nextlevelx) si nici pe departe nu au acest plan unic de compensare!
-daca nu avem afaceri online sau offline sau proiecte de caritate, etc,nu-i nici o problema ,nu este asta o obligatie,atunci doar promovam afacerea in cadrul matricei;in situatia ca doresti sa donezi o suma din castigul tau,pentru o actiune de caritate o poti face,dar nu esti obligat
-platile se fac instant(sistem P2P) intre membri adica primesti banii imediat la intrarea in sistem a unui nou membru direct ori indirect,(comision 100%,iar un fapt rar intalnit) in contul Paypal,fara amestecul companiei(aceasta doar vegheaza ca platile sa se faca si nimeni sa nu triseze ;de fapt nu se poate trisa pt ca nu esti platit daca incerci asta)
-se va putea face si primi plati cu multe procesoare online incepand cu Paypal si inclsv cardul
-Anual la reannoirea contractului(plata taxei de $15) esti din nou activat si primesti venitul corespunzator dezvoltarii continui a matricei
-Chiar si cu un singur membru inscris ,considerand ca pana la nivelul 6 se inscrie numai cate 1 membru ,primesti plati intre $10-$7000(vezi mai sus socotind cate un membru pe toate cele 6 linii in adancime ale matricei)
-semnalul dat de marketeri mari ce s-au inscris de mai  mult trebuie sa ne dea de gandit si sa actionam si noi
-de ce e bine sa ne inscriem gratuit in perioada de prelansare e posibil ca dupa lansare sa se puna taxa de inscriere si totodata se poate beneficia de spiloveri(si marketerii top au nevoie tot de 3 referali directi,restul coboara in matrice si completeaza locurile goale) Sponsorul meu este unul de top, pe care l-am cunoscut  anterior si care mi-a sugerat  sa nu ratez aceasta oportunitate

 Acum cateva explicatii pentru sustinerea viabilitatii afacerii
1.In primul rand oamenii trebuie sa cunoasca faptul ca nu e vorba de piramida financiara Acestea au fost interzise in lume deja
Ce este o schema  piramidala??

Schemele piramidale (sau jocurile financiare piramidale) sunt niste proceduri ilegale de castig, construite virtual sub forma unei piramide sau a unei structuri piramidale, in care straturile (nivelurile) piramidei sunt alcatuite din persoane care platesc o anumita suma la intrarea in schema.
Intr-un joc piramidal nu se vand produse si servicii Comisioanele se castiga pe baza inscrierilor de noi membri in joc pe baza unei taxe
Regula generala de castig este foarte simpla: persoanele care ajung in fruntea priramidei pot castiga bani, numai daca mai intra  in schema o multime de oameni la baza piramidei. Fiecare persoana trebuie sa plateasca o taxa de intrare, dupa care este obligat sa recruteze alti oameni care sa  achite si ei taxa de intrare. Castigul lor este format din suma taxelor de intrare a persoanelor de la baza piramidei.

Deci oamenii care intra la baza piramidei dau bani pentru cativa oameni aflati in varf. Fiecare nou participant plateste pentru sansa de a ajunge in varf si pentru a profita de platile celor care vor intra in joc mai tarziu

De ce Nextlevelx nu e schema piramidala,iata cateva simple argumente:
 -Nextlevelx functioneaza pe acelasi principiu Compondend Matrix(descris anterior si la Feedermatrix) care revolutioneaza castigurile datorita cresterii exponentiale in cadrul  celor 6 linii ale  matricei Desigur ca la prima vedere vazand ce sume potentiale partiale si maxima se obtin,nu-ti vine sa crezi si te duce gandul tot la piramida! Dar totul este adevarat, este functia exponentiala din matematica,in acest caz 3 la puterea 6=729 Da ,cand vei avea sub tine 729 de oameni,anual castigi $5 mil dolari! Dar asta numai daca toti participantii se straduiesc sa aduca fiecare cate alti 3 Daca in practica nu se intampla asa,atunci suma va fi mai mica dar destul de mare fata de ce-am facut-am platit $15 /an si ampornit cu 3 oameni
Sa vedem si de ce nu este piramida financiara
-are produs Chiar ca si membru gratuit(inscris dar neactivat cu $15) beneficiezi de produse si servicii gratuite-vezi pe site)
Ca membru activ,pt cei $15($10+ $5 taxa admin) ai acces un an de zile la platforma de crowdfunding unde pe pagina ta personala(produsul cumparat), poti strange fonduri pentru diferite proiecte sau promova afaceri online  sau offline Noi acum nu intelegem ce beneficii are asta,si atunci ne rezumam doar la promovare pt a castiga din matricea ce se formeaza
-Taxa de intrare este mica $15($10 se reantorc ca plata la membri, iar $5 pt admin siteu-lui ,aceasta fiind profitul companiei)
 -are sistemul de plata cel mai corect si rapid P2P=membru la membru,adica compania nu strange banii ci acestia (comision 100%) se distribuie intre membri(cea mai puternica lovitura data piramidei,nu?
 -toti participantii au sansa egala in sensul ca oricine prin activitatea personala si a echipei poate intrece pe oricine indiferent ca a intrat mai devreme sau mai tarziu in afacere Mai pe scurt-Nimeni nu pierde,toata lumea castiga!
NEXTLEVELX ESTE ANTIPIRAMIDA DIN AFACERILE ONLINE !
Impozitul pe venit se declara anual pana pe 25 mai pentru anul anterior si se plateste in lunile noiembrie-decembrie
Trebuie explicat cu calm intrucat pe cine intrebi stie mai mult din auzite doar de piramida si atat Treburile s-au schimbat si oamenii trebuie sa se schimbe sa se informeze corect despre o problema si nu dupa "radio sant" Am mai scris si pe blog ca toti salariatii sunt in piramida la locul de munca si nu au niciodata posibilitatea ca la Feeder  sau Nextlevelx,de a castiga mai mult decat directorul sau pers TESA
Spuneti oamenilor ca piramida este la loto bingo unde cotizeaza milioane de oameni si castiga o duzina Aia nu-i piramida,iar  Nextlevelx unde nimeni nu pierde ,ci toata lumea castiga e piramida??!!

2.Este bine ca primii 3 referali sa-i selectati dintre cunostintele dvs care sa fie seriosi ,ca si ei la randul lor sa faca la fel Asa startul  si castigurile vin rapid De fapt e atat de simplu-daca fiecare participant aduce alti 3 decisi sa faca la fel,se ajunge usor la castigul final In acest sens,merita a copia modelul unguresc de intrajutorare  pt realizarea primei linii(sunt pe locul 3 in Europa,dupa nr de membri in nextlevelx) care este asa; Ca sponsor recrutezi primul referal,si primesti instant in paypal $10-$0,65=$9.35,(taxa;taxa paypal e 3%+0,35$,fiind suma mica taxa e mare,dar la sume mai mari nu o mai simtim) Referalul la randul lui recruteaza pe cineva si primeste tot 9,35$ Tu ca sa-l stimulezi ii spui de la inceput ca nu-l va costa nimic daca aduce un om si el Astfel,tu ii transferi in contul lui paypal $9,35 El a primit $9,35 de la referalul lui , are total castig $18,70 si a cotizat $15 Atat tu cat si el procedati la fel pt formarea primei linii de 3 membri Se poate spune ca te sacrifici si nu castigi de la primii 3 dar ai startat afacerea care iti va aduce castiguri mari (ca efectul bulgarelui de zapada!)in continuare decat sa astepti cine stie pana cand vei avea 3 pers in prima linie Modelul poate fi urmat de fiecare participant nu e obligatoriu dar ati inteles cred efectul aplicarii
De asemenea cand vor vedea platile instant primite ,oamenii capata incredere si vorba se duce din gura in gura si noi pers vor adera Mi se pare isteata procedura ungurilor!
                                                        
CE TREBUIE FACUT IN CONTINUARE
-Inregistreaza-te cat mai repede pentru a ocupa un loc cat mai sus in matrice si documenteaza-te asupra afacerii
http://nextlevelx.com/index.php?siteid=divin61
-Fa-ti cont Paypal daca nu ai pentru primire si facere plati;se face usor,gratuit Puneti "cont paypal" in google cautare si aveti multe indrumari-daca e nevoie sa ma sunati sau trimiteti email Este mijloc sigur,il folosesc de 5 ani fara probleme
Activeaza-te prin plata taxei de $15  Atentie la activare ! Dupa logare pe site la sectiunea Home- Crowdfunding Packages  "licenta pt 1 an" si apasa "Click here to purchase" Apar 2 posib de plata Paypal si Bitcoin,alege Paypal Se fac 2 plati una dupa alta adica intai se plateste admin fee de $5 dupa care te intorci din paypal in nextlevelx apesi iarasi butonul Buy package si acum se plateste sponsorul direct cu $10 ATENTIE  sa nu cumva sa treceti la pachetul pt linia a2a Au fost cazuri cand din neatentie unii au ales ori pachetul gresit ori paypal de la alt pachet(de la al 2lea)  Daca s-a procedat corect paypal va trimite email despre cele 2 plati iar la pozitia din Genealogy expresia  Paid Commission     Cand ai completat primii 3 referali pentru activare la nivelul 2,mergi la Home-CrowdfundingPlatform Packages si alegi "Support Local Business Day" licenta2/1 an    In continuare procedezi similar pana la nivelul 6   ,pe masura completarii succesiv a liniilor matricei  In continuare treci la promovarea afacerii selectand cu grija cei 3 referali directi,ajutandu-i si pe ei sa te copieze(sugestii de promovare,ajutare cu spiloveri rezultati din promovarea ce o faci in continuare ,degajat acum dupa completarea primei linii din matrice cu cei 3 directi) Daca nu ai $15 sa te acxtivezi apeleaza la sponsorul tau si daca esti activ in promovare si nu doar de umplutura,cred ca te va ajuta(el va primi inapoi $10 din cei $!5,instant la activarea ta) Sau poti incepe cu Feedermatrix(descris in articolul de mai sus) si cand faci $15 aici te activezi in Nextlevelx Daca nu ai nici $1,75,atunci procedeaza ca mai sus
Dupa cum vezi,doar sa vrei,ca solutii sa prosperi cu investitii mici exista Dar trebuie sa faci primul pas Daca esti temator(chiar daca topmarketerii iti dau un semn de siguranta),indecis incepe cu Fedeermatrix de unde vei capata curaj pe mai departe(vezi articolul anterior despre Feedermatrix) 
Privitor la promovare cereti celui ce-i transmiteti informatia sa studieze atent oportunitatea (folosind scest articol  schimbati linkul cu al dvs)si trims prin email si sa revina cu toate intrebarile si neclaritatile Cu ajutorul sponsorului daca e cazul,ii transmiteti raspunsurile si daca decide sa se alature,el va fi in masura la randul sau sa-i lamureasca si pe altii E ceva nou si daca nu se intelege bine ,oamenii renunta dand cu piciorul la o asa sansa! Deci sa nu fie tratat cu superficialitate acest prim pas Unii se inscriu sa scape de insistenta dar apoi nu se activeaza si nu promoveaza si va incurca dezvoltarea matricei Sa se inteleaga bine functionarea si cei care vor sa se alature efortului de castig in comun! Oamenii care vor face afacerea sunt cei deschisi la minte,receptivi la nou si eliberati de mentalitatea colectiva negativa despre afacerile online(tot ce pe net e teapa!!!) Nu este usor de gasit ,ati vazut ca si pe prima pagina a siteului se spune sa facem pasi chiar mici ,dar sa facem Pe cat de simpla este afacerea pe atat sunt de blocati romanii in acest domeniu,de aceea trebuie atentie ,nu disperati faceti selectie si asa reusiti
http://nextlevelx.com/index.php?siteid=divin61 
 Si in caz de interes dar si de neinteres,rog sa transmiteti informatia  mai departe Ajutati-va personal si/sau ajutati-i pe altii asa cum Mantuitorul Hristos ne indeamna!
"Succesul nu are nimic de a face  cu ceea ce poti castiga in viata sau realiza pentru tine Este ceea ce faci pentru altii "Danny Thomas 
Adica poti fi un om ideal -si sfant(comportament moral ce implica  si ajutorarea altora)si intreprinzator totodata(capabil de a-ti asigura nevoile material-financiare,stare ce face posibila ajutorarea si a altora-persoane,fundatii,organizatii non-profit,etc)
Asta este pe scurt NextLevelX -organizatie populara de caritate  vezi mai jos dovezi de plata instant nivel 1
Sanatate si prosperitate-
Constantin  0721652181
PS Iata dovada platilor facute si primite azi 01 martie a.c la lansarea NextLevelX 
Explicatii: vedeti tabelul de jos in sus
 la nr 8 ,e taxa mea de $5 catre Admin(Business Chamber Of Commission
la nr 6 este platamea facuta instant prin Paypal care sponsor-Robin Barr deci $5+$10=$15,investitia mea de intrare
la nr3,2 si primul de sus sunt platile de $10 primite tot instant  de la cele 3 persoane ale mele din linia 1,in total=$30 Acum cu $20+$5 admin fee,ma voi activa in linia a2a 


Payment From
Valentin Caragheorghiev
Completed
Details Payment From Valentin Caragheorghiev 2U260442MD661341EIssue refund $10.00 USD

Mar 1, 2014
Payment For
Valentin Caragheorghiev
Completed
Details Payment For Valentin Caragheorghiev 50C01592WW3958012
-$15.00 USD

Mar 1, 2014
Payment From
Petre Emil
Completed
Details Payment From Petre Emil 2AH282246R781672PIssue refund $10.00 USD

Mar 1, 2014
Payment From
Daniela Iordache
Completed
Details Payment From Daniela Iordache 3FF613514H9664609Issue refund $10.00 USD

Mar 1, 2014
Payment For
Daniela Iordache
Completed
Details Payment For Daniela Iordache 56S04116NN371930H
-$15.00 USD

Mar 1, 2014
Payment To
Robin Barr Enterprises, Inc.
Completed
Details Payment To Robin Barr Enterprises, Inc. 30F25929AL139290A
-$10.00 USD

Mar 1, 2014
Payment To
Business Chamber Of Commerce
Completed
Details Payment To Business Chamber Of Commerce 8FP453034Y6417521
-$5.00 USD







































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































E