acai

acai

duminică, 28 septembrie 2014

CASTIGA CHELTUIND CA MEMBRU FREE SHOPPING CLUB/BANNESTO

     

















    

   
NOU SI UNIC IN ROMANIA!-Castiga cheltuind ca membru Free Shopping Bannesto
Compania engleza BANNESTO LTD ofera membrilor sai un Shopping Club inovator GRATUIT in vederea maximizarii investitiei pe termen scurt- o modalitate simpla si usoara de a face bani fara risc Devii membru Free Shopping Club/Bannesto si pentru cheltuielile obisnuite  in termen de 3 luni , de pana la 500 euro(facute  pt plata utilitatilor,cumparaturile din marketuri,combustibil pt masina,rate la case,masini,etc)  primesti inapoi 300 euro ( lucru posibil prin investitia inteligenta a cotizatiei de membru in domenii sigure ,nefluctuante de pe piata) 


Pentru a fi membru Diamond,trebuie sa platesti o taxa de 99 euro Pe parcursul celor 3 luni se primeste in cont cate 50 euro lunar iar la sfarsitul celor 3 luni se dubleaza suma adica 300 de euro( profit 200%) Trebuie ca lunar sa se prezinte chitante si facturi cu plati pana la 500 euro maxim Dupa primele 3 luni ,nu se mai dubleaza suma ,se primeste 50 euro lunar ( pt cei care doresc in continuare programul cine nu ii poate retrage complet) Daca cineva ar continua programul 1 an ,castigul total ar fi de 300 euro + 9 luni x 50 =750 euro Scadem investitia initiala de 99 euro si mai raman 651 euro,adica un profit de 650%,excelent nu?
Iata si un contract de Free Shopping Member
 
FREE SHOPPING CLUB
 
BANNESTO LIMITED – FREE SHOPPING CLUB companie inregistrata in Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord, cu sediul la 1 Canada Square, Canary Wharf, London UK, având cont deschis la Hellenic Bank, sucursala din Larnaca 6016, Cipru, avand IBAN CY14005003400003400166393501 SWIFT HEBACY2N reprezentată de HENRY FRIEL cu funcţia de GENERAL MANAGER, în calitate de Depozitar, pe de o parte
si
Dna/Dl ……………………………………………………., domiciliat în ......................................................................., str. ................................................ nr. .............., bloc .........., scara .........., etaj ......., apartament ........, sector/judeţ ............................, născut la data de............................................... posesorul buletinului (cărţii) de identitate seria ............ nr. .............. eliberat de ................................................, cod numeric personal .........................................., avand cont deschis la banca………………………………………………..cu IABN………………………………………………………………………, SWIFT……………………………în calitate de Cumparator, pe de o parte, au convenit să încheie următorul contract, cu respectarea următoarelor clauze:
 
OBIECTUL CONTRACTULUI
2.1. Obiectul contractului il constituie: inscriere la clubul FREE SHOPPING CLUB in pozitia de……………………………………………………………….... Aceasta taxa de inscriere se achita o singura data si este valabila timp de 12 luni.
2.2. Suma de mai sus se va înregistra pe numele cumparatorului, prin ordin de plată, din contul său personal, in contul depozitarului BANNESTO LTD in baza acestui contract în termen de 48 de ore de la semnarea prezentului.
 
DURATA CONTRACTULUI
3.1. Contractul se incheie pe o durata de 12 luni începând de la data semnării lui.
 
PREŢUL ŞI MODALITĂŢI DE PLATĂ
4.1. Potrivit prevederilor prezentului contract, se va acorda de către BANNESTO LTD un castig de ………..puncte lunar timp de 12 luni.
4.2. Cele ………….. puncte rămân neschimbate până la sfarsitul termenului.
4.4. Castigul se plăteşte direct in contul cumparatorului la sfarsitul fiecarei luni sau dupa preferinta dupa 3 luni consecutive cand cele………….. puncte cumulate se dubleaza si astfel devin intr-un numar de……….puncte care se transforma in EURO si vor fi depuse in contul membrului.
4.5. Se ofera posibilitatea de a recruta alti membri care sa participe la FREE SHOPPING CLUB cumparand una dintre cele 3 pozitii si pentru care se primeste un comision de 6% daca este membrul GOLD, respectiv 10% pentru membrul DIAMOND.
* 1 punct = 1 EUR
 
 
Membrul SILVER nu beneficieaza decat de puncte lunar.
4.6. Pentru 10 membrii recrutati se mai primeste un VOUCHER de 100 puncte.
4.7. O alta modalitate de a beneficia de avantaje banesti este investind minim 500 EURO si maxim 1000 EURO pentru care se primeste 0.5% pe zi din suma depusa pentru cine este membrul GOLD sau investind minim 1000 EURO minim si maxim 3000 EURO pentru care se primeste 1.25% pe zi din suma depusa pentru membrul DIAMOND. Membrul poate sa -si ridice banii atat profitul cat si suma depusa oricand doreste.
4.8. Clientul poate sa solicite doar una dintre cele 3 pozitii ale FREE SHOPPING CLUB.
LITIGII
5.1. Părţile au convenit că toate neînţelegerile privind validitatea prezentului contract sau rezultate din interpretarea, executarea sau încetarea acestuia să fie rezolvate pe cale amiabilă de reprezentanţii lor.
5.1. În cazul în care nu este posibilă rezolvarea litigiilor pe cale amiabilă, părţile se vor adresa la Comisia de arbitraj comercial sau Justitie.
 
OBLIGATIILE PARTILOR
BANNESTO LIMITED se obliga prin programul FREE SHOPPING CLUB sa plateasca castigul de …………… PUNCTE conform celor prezentate in contract cat si alte avantaje banesti mentionate mai sus.
Cumparatorul se obliga sa plateasca contractul cumparat in maxim 48 de ore.
In cazul in care dupa semnarea contractului, cumparatorul se razgandeste, contractul devine de la sine nul fara nici o obligatie din partea ambelor parti.
 
CLAUZE FINALE
6.1. Prezentul contract, reprezintă voinţa părţilor şi înlătură orice altă înţelegere verbală dintre acestea, anterioară sau ulterioară încheierii lui.
6.2. În cazul în care părţile îşi încalcă obligaţiile lor, neexercitarea de partea care suferă vreun prejudiciu a dreptului de a cere executarea întocmai sau prin echivalent bănesc a obligaţiei respective nu înseamnă că ea a renunţat la acest drept al său.
6.3. Prezentul contract a fost încheiat într-un număr de …... exemplare astăzi ................................, data semnării lui.
 
BANNESTO LIMITED                                                                                      CUMPARATOR
Manager General                                                                               …………………………………………
HENRY FRIEL                                                                                                    ………………………………………….
 
 Membrii  Diamond mai au posibilitatea de castig si prin investitie

 Contractul de investitie este cel mai profitabil DOAR celor care-l  incheie in luna septembrie.  Veti afla ca pt cei care doresc sa investeasca alaturi de firma Bannesto exista posibilitatea ca la o investitie de pana la 999 euro sa primiti o dobanda zilnica de 0.5 % ( din suma depusa ) la fiecare zi lucratoare  din luna aflata in contract . Daca investiti intre 1000 euro si 3000 euro , atunci se primeste dobanda zilnica de 1,25%  (din suma  depusa)  pt fiecare zi lucratoare din contract.
            ATENTIE!  Membrul Diamond poate sa-si ridice suma depusa cat si dobanda aferenta oricand doreste. ATENTIE! Suma depusa trebuie ceruta inaintea datei de expirare a contractului si se primeste integral.
Atentie! Am dovezi de virare a banilor de la Bannesto in contul persoanelor implicate in acest proiect.
  In mod similar se incheie contract 
Celor interesati le trimit la cerere dovezi de plata in ambele situatii -FSC membru si investitor
  Despre Bannesto informatii sunt aici          http://bannesto.co.uk/ro/acasa                                                           Alte detalii  :                                                  castigextra@yahoo.com , 0721652181,inclusiv dovezi de plata Oricat ati cauta,in prezent nu veti gasi in alta parte aceasta oferta!
"Jumatate din succes este dat de INFORMATIE,iar cealalta jumatate de ACTIUNE Aveti informatia mai ramane doar ACTIUNEA!"







                                                                                                                                                       NOU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu