acai

acai

luni, 11 februarie 2013

Cum sa intelegi MLM-ul



,,valul mileniului III’’
programul de instruire
SeLeX4U


Bun venit, in cea mai dinamica si fascinanta industrie din lume - Network Marketing - si te felicit ca ai facut primul pas in Clubul Oamenilor de Afaceri – Mona Vie Team Marketing, prin programul SeLeX4U, avand oportunitatea de a deveni partener cu unul dintre gigantii mondiali in Network Marketing, nr. 1 mondial in procesarea de Acai Berry si top 2 pe businessforhome.org. Acest pas important pentru formarea ta ca membru in acest club de afaceri plin de succes te va introduce in atmosfera de lucru caracteristica formarii unui nou stil de viata.
Intai sa definim franciza; Franciza este operaţiunea care îmbracă forma unui contract prin care o persoană numită francizor îi acordă unei alte persoane, numită beneficiar sau francizat, dreptul de exploatare a unui ansamblu de drepturi de proprietate industrială sau intelectuală, în scopul de producţie sau de comercializare a anumitor tipuri de produse.
Studierea acestui material constituie participarea ta efectiva la un seminar privat de instruire, datorita caruia vei reusi sa intelegi DE CE au succes oamenii care activeaza intr-un Sistem Network Marketing si CUM se lucreaza pentru a-ti atinge scopul vietii, acela de a fi independent financiar, de a avea timp liber si de a face ceea ce-ti doresti, construind o AFACERE LA CHEIE tip FRANCIZA DE RETEA, simpla, copiabila si la indemana oricui doreste o schimbare radicala in bine !!!
CUM  SA –TI  STAPANESTI  PROPRIA  VIATA,
ACTIONAND  CA  INSTRUCTOR  PENTRU  UN  NOU STIL  DE  VIATA
Foarte simplu. Un instructor pentru un nou stil de viata este orice persoana care isi invata prietenii si cunostintele cum sa-si stapaneasca propria viata.
Poate te intrebi, ce inteleg prin ''a-ti stapani propria viata". Daca reflectezi putin, vei constata ca, intr-adevar, majoritatea oamenilor sunt stapani doar pe o mica parte din timpul lor. Fie ca nu au timp, fie ca nu au bani, acesti oameni nu sunt in stare sa faca ceea ce ar dori.
Daca scazi timpul afectat somnului, muncii, deplasarilor si tututor activitatilor casnice dintr-o zi obisnuita, vei constata ca nu-ti mai ramane mult timp liber la dispozitie. Vei ajunge la concluzia ca majoritatea oamenilor dispun doar de 1-3 ore pe zi pentru a face ceea ce ar dori. Desigur, se pune imediat urmatoarea intrebare: ''au oamenii banii necesari pentru a-si petrece timpul liber ramas, asa cum doresc?"
Sa analizam viata din acest punct de vedere:
    Foarte multi oameni nu sunt platiti pe masura muncii lor. Dar, chiar daca ar fi bine platiti, le mai ramane oare timp pentru a se bucura de libertate?
    Crezi ca dupa pensionare vei avea suficient de multi bani pentru a te bucura de imensul timp liber la dispozitia ta?
    Daca lucrezi pentru altcineva, in calitate de salariat, crezi ca vei reusi sa castigi suficient de mult pentru a trai linistit la batranete?
    Crezi ca un serviciu iti permite sa-ti stapanesti destinele vietii, cand poti fi concediat in orice moment?
    Iar daca lucrezi numai pentru tine, ce crezi ca se va intampla daca te imbolnavesti? Sursa de castig se va bloca, dar facturile de plata vor continua sa vina.
Iata un conflict de situatii, al carui sens incercam sa-l deslusim. Majoritatea oamenilor isi asuma modul de viata pe care-l traiesc, respingand ideea de a se gandi la ceea ce fac zilnic. Pentru ei ar fi prea depresiv sa se simta intr-o capcana.
Totusi, exista o cale de iesire: sa devina instructor pentru un nou stil de viata si sa invete cum sa-si stapaneasca viata. A fi stapan pe propria viata, se poate rezuma intr-un singur cuvant: LIBERTATE !!!  Adevarata libertate inseamna a avea banii si timpul necesar pentru a face ceea ce doresti, cand doresti si cu cine doresti.
Iata ce inteleg eu prin ''a fi stapanul propriei vieti". Acesta este si scopul activitatii de `'instructor pentru un nou stil de viata".
Ce-ai face daca ti-ai stapani cu adevarat viata?
Gandeste-te putin. Ce este important pentru tine in viata? Carei cauze sau carui grup de initativa ai dori sa te alaturi/dedici? Ce ti-ar place sa faci, daca ai dispune de timpul si banii necesari pentru a face tot ceea ce-ti doresti? Asculta-ti gandurile in urmatoarele zeci de secunde si gandeste-te la problema aceasta. Cum ar arata o zi perfecta pentru tine? La ce ora  te-ai trezi? Ce ai face in timpul zilei? Cum te-ai distra?..(...)    O.K.! Te-ai gandit?
Acum, sa presupunem ca ti-ai achitat toate facturile si creditele. Sa ne imaginam ca esti la volanul masinii mult visate, platita bineinteles integral. Te reintorci dintr-o calatorie si savurezi confortul propriei case, aranjata dupa bunul plac. Nu mai ai de platit nici o rata restanta, nu ai nici un fel de datorii! Mai mult decat atat, in fiecare luna, fie ca te ridici din pat sau nu, primesti un cec bancar de 10.000-50.000 sau mai mult. In sfarsit, ai libertatea financiara necesara pentru a decide cum sa-ti petreci viata in fiecare zi.
Acesta este stilul de viata despre care-ti vorbesc. Aceasta este viata pe care ti-o poti crea, daca vei actiona ca un instructor pentru un nou stil de viata.
Pentru a-ti schimba traiectoria vietii, trebuie sa ai o afacere proprie. Prin aderarea la afacerile unei companii de Network Marketing, ai sansa de a incepe propria TA afacere:
    cu bani putini, dar cu un potential nelimitat de castig;
    care te solicita doar 10-15 ore pe saptamana;
    care te incadreaza intr-un sistem gratuit de instruire, acordat de un grup de specialisti;
    care poate fi facuta lucrand de acasa, in timpul liber, cu prietenii, dupa orele de serviciu/birou, fara nici un risc.
Iata ce fel de afacere poti construi in calitate de instructor pentru un nou stil de viata.
Pentru a intelege acest tip de afaceri, iti voi descrie succint acest sistem simplu de construire a unui nou stil de viata, la care majoritatea oamenilor abia indraznesc sa viseze.
Ce inseamna ''reclama prin viu grai"?
Fiecare om face reclama prin viu grai, fara sa-si dea seama. Daca ai fost multumit de serviciile unui restaurant, sau ai vizionat un film bun, ai citit o carte excelenta sau ai cumparat un produs minunat, cu siguranta ai povestit prietenilor tai despre aceste lucruri care ti-au placut.
 In termeni de specialitate, aceasta activitate se numeste ''reclama prin viu grai" sau ''publicitate de la om la om". De fapt aceasta activitate este cea mai puternica forma de publicitate. Ai facut o astfel de reclama ani de zile, fara sa fii platit(a) pentru ea! Cel mult ai primit multumiri din partea celor care ti-au urmat sfatul si au apreciat si ei ceea ce le-ai povestit.
Sa ne gandim la banii cheltuiti pe reclamele de la televizor, radio sau ziare, prin care firmele isi promoveaza produsele si serviciile. Este vorba de miliarde de dolari cheltuiti pe spoturi publicitare, banere, afise si multe altele. Iar telespectatorii ce fac cand vad o reclama in timpul unei emisiuni captivante? Ei butoneaza telecomanda timp de 2-3 minute pentru a vedea ce este pe un alt canal. Cu toate ca majoritatea oamenilor au o repulsie fata de aceste spoturi publicitare, marile companii continua sa investeasca miliarde de dolari in astfel de reclame ineficiente.
Companiile cheltuiesc miliarde de dolari pe publicitate, sperand sa atraga oamenii spre produsele lor. Ele trebuie mai intai sa plateasca pentru toate aceste reclame scumpe si apoi sa astepte clientii sa le cumpere produsele. Ar fi desigur o minune sa faca publicitate unor produse, dupa ce ele au inceput sa se vanda. Pare imposibil, nu? Da, ai dreptate.
Reclama dupa vanzare are loc doar in afacerile de Network Marketing !
Ce este o afacere de Network Marketing?
Network Marketing este o afacere in care companiile platesc pentru reclama numai dupa ce produsele lor sunt cumparate. Prin aceasta strategie originala, extraordinara putere a reclamei prin viu grai este pusa la lucru in mod sistematic si profitabil pentru toti participantii la afacere.
Deoarece nu se cheltuie milioane de dolari pe reclame riscante in presa, radio, TV, companiile isi folosesc bugetul de publicitate pe retribuirea unei retele de parteneri independenti. Acesti parteneri provin din toate mediile de viata: oameni de afaceri, profesori, ingineri, muncitori, avocati, mecanici, doctori, casnice, studenti, someri, etc. Ei isi intregesc veniturile printr-o afacere de Network Marketing.
In America, o serie de corporatii respectabile, membre ale Bursei din New York, au intrat de zeci de ani in industria de Network Marketing incasand anual peste 100 de miliarde de dolari, cu tendinta de crestere si globalizare mondiala. In Romania, din anul 1990 au luat fiinta diverse companii care distribuie produse si servicii prin Network Marketing, beneficiind de sprijinul unor mari companii ''mama" din America si Europa de Vest.
Dar, cui nu-i place sa calatoreasca? Lucrand ca instructor pentru un nou stil de viata, ai ocazia sa-ti transformi afacerea de acasa intr-o afacere internationala. Potentialul ei este intr-adevar nelimitat.
De ce se vor extinde sistemele Network Marketing?
Daca analizam istoria afacerilor de franciza, acele afaceri prin care o companie isi vinde licenta afacerii la cheie contra unui comision de 15-30% din volumul afacerii, se poate observa ca  evolutia lor a avut o traiectorie asemanatoare cu cea a Network Marketingului. Ideea francizei a aparut pe la jumatatea secolului XX, dupa al doilea razboi mondial, cand acest nou concept de a face comert prin copierea unui mecanism profitabil, a fost privit cu suspiciune sau confundat cu o ''escrocherie".

In prezent, industria francizei produce in America peste 1000 miliarde dolari pe an. Francize de renume, cum sunt McDonald's, Burger King, Pizza Hut, Hilton, etc., s-au extins in toata lumea, devenind adevarate afaceri internationale. Franciza a fost cea mai importanta masina de facut bani a anilor '60-'70, cand investitia de start nu era foarte mare. Dar acum, situatia s-a schimbat, deoarece marele obstacol pentru inceperea unei astfel de afaceri este costul ridicat al investitiei, peste 200.000 $ pentru un pachet de start, complet echipat cu utilaje si logistica. Cele mai mici investitii sunt de 80.000 $, doar licenta si un mic utilaj!
In comparatie cu franciza, Network Marketing ofera oamenilor posibilitatea demararii unei afaceri personale, cu o investitie foarte mica, o afacere cu grad de risc zero si sanse mari de a obtine profituri substantiale.
Putem vorbi despre franciza omului de rand sau franciza de retea. Este afacerea anilor 90! Poti deveni partener independent al unei companii Network Marketing,cu o "investitie" de 130-400 €, functie de cat de mare iti doresti sa ai afacerea, fara un angajament de lunga durata! In plus, daca inveti cum sa devii instructor pentru un nou stil de viata, poti avea la dispozitie tot timpul necesar pentru a fi stapan pe viata ta.
Cum sa ne multiplicam timpul si profitul?
Fie ca lucrezi ca salariat, sau pentru afacerea ta proprie, dispui doar de 24 de ore pe zi. Daca lucrezi intr-o afacere traditionala sau chiar intr-o franchiza, trebuie sa muncesti multe ore pe zi pentru a avea succes. Cu timpul vei descoperi ca, de fapt, nu esti tu cel care stapaneste afacerea, ci afacerea te stapaneste cu desavarsire!
Daca lucrezi ca instructor pentru un nou stil de viata, iti poti multiplica foarte mult timpul aferent activitatilor profitabile. In Network Marketing, acest lucru este posibil. In loc sa fii platit pentru orele de munca prestate in fiecare zi, vei fi rasplatit pentru activitatea intregii retele/segmentului de piata de consumatori/parteneri pe care ai construit-o.
Toti membri retelei/segmentului tau de piata sunt parteneri/consumatori independenti, care-ti copiaza maniera de lucru, fiind dornici de succes in afaceri. Aceasta inseamna ca poti construi o afacere fara sa ai salariati. Cheia construirii unei afaceri mari de Network Marketing, care sa fie incununata de succes, este sa dispui de un sistem simplu de duplicare. Exact acest lucru iti ofer acum prin activitatea unui instructor pentru un nou stil de viata.
Cel mai bun exemplu este al companiei McDonald's, cu ajutorul sistemului sau original de duplicare. Un texan ingenios, Ray Kroc, a cumparat drepturile de franchiza de la McDonald's, prin care avea voie sa multiplice ''masina de facut bani", adica toate acele servicii excelente de vanzare a hamburgerilor. Metoda de lucru pentru vanzarea acelor preparate, reprezinta o sursa nesecata de castig, care putea fi reprodusa de nenumarate ori. Aceasta insemna multiplicarea francizei, ceea ce s-a si intamplat. Scopul lui Ray a fost de a crea un mod de lucru imitabil, pentru a castiga bani. Cei interesati primesc o afacere la cheie, pentru care trebuie sa plateasca un comision din vanzari proprietarului drepturilor McDonald's. De-a lungul timpului s-au vandut miliarde de hamburgeri, preparati dupa aceeasi reteta, ceea ce a dus la dezvoltarea francizei/retelei.
Considerand o afacere Network Marketing ca o franciza personala, putem privi activitatea de instrustor pentru un nou stil de viata ca fiind asemanatoare cu activitatea depusa de Ray Kroc pentru McDonald's.
Pentru a avea succes in Network Marketing trebuie sa dispui de 3 lucruri importante, pe care le vei intelege daca faci o calatorie cu masina dintr-o localitate oarecare din Romania pana la Marea Neagra. Pentru a putea calatorii cu masina ..
    trebuie sa ai ce sa conduci (o masina, un autovehicul);
    trebuie sa ai cu ce sa conduci ( combustibil si ulei pentru motor);
    trebuie sa sti sa conduci (sa ai permis de conducere auto).
Pentru a ajunge la tinta propusa, ai nevoie de un ''vehicul", care este compania de Network Marketing cu care colaborezi. Ca sa functioneze masina, ai nevoie de ''combustibil si ulei pentru motor" care sunt de fapt, dorinta si motivatia TA de a-ti stapani propria viata. Ca sa calatoresti cu masina, trebuie sa sti sa o conduci, deci ai nevoie de cunostintele necesare pentru a sti cum sa-ti construiesi o afacere Network Marketing plina de succes.
In cazul tau, aceasta ''calatorie" inseamna un drum de 2-3 ani pentru a ajunge sa fi stapanul propriei vieti.
O ultima remarca as vrea sa mai fac, referitor la acest ''vehicul". Cand iti propui sa calatoresti, ai posibilitatea de a alege dintr-o varietate de masini, in functie de preferinte. Persoana care ti-a inmanat acest material iti poate arata care sunt avantajele folosirii ''vehiculului" Network Marketing pe care-l conduce.
Acestea sunt punctele principale ale instruirii oamenilor, cu scopul de a deveni ei insisi instructori pentru un nou stil de viata.
Sa ne intoarcem la scoala !!!
Sa presupunem ca te-ai hotarat sa mergi la facultate pentru a invata o meserie si pentru a obtine o diploma de studii, care sa-ti permita obtinerea unui loc de munca bine platit, o viata fericita si o pensionare timpurie, linistita. Sa spunem ca dupa 4 ani de studii ai obtinut diploma mult visata, cu sacrificiul unor importante sume de bani investiti in educatia ta.
Dar, exista oare o astfel de facultate, care sa-ti poata oferi si posibilitatea obtinerii unei pensii mari la numai 4 ani, dupa absolvire? Adica, timp de 4 ani sa primesti lunar un cec din ce in ce mai consistent, iar dupa 4 ani sa te retragi din activitate, sa traiesti linistit ca un pensionar bogat. Exista o astfel de Universitate? Bineinteles ca nu !
Sa analizam acum o situatie aparte, o alternativa la scoala traditionala. Sa spunem ca mergi din nou la scoala, doar 10-15 ore pe saptamana, timp de 6-12 luni. In aceasta perioada vei invata cum sa devi instructor pentru un nou stil de viata si vei incepe sa-ti construiesti propria afacere Network Marketing. Dupa 6-12 luni vei ajunge sa castigi un venit mai mare decat venitul actual,  pe langa ceea ce castigi la servici sau din afacerea proprie, clasica.
De aici inainte, nimeni si nimic nu-ti mai poate limita castigurile, deoarece s-a ajuns si in Romania la venituri de 2000 pana la 30.000 € lunar ! In astfel de conditii, te-ai incumeta sa mergi din nou la scoala timp de 6-12 luni, pentru a invata 10-15 ore pe saptamana cum sa-ti stapanesti propria viata?
''A merge din nou la scoala", inseamna a invata despre compania de Network Marketing, despre produsele ei si modul de construire a afacerii. Poti pune in practica ceea ce ai invatat chiar dupa primele ore de instruire. Poti sa-ti construiesti propria afacere chiar din prima zi de scolarizare. Vei desfasura activitatea de partener/consumator de acasa, beneficiind de confortul si atmosfera familiei, in timp ce vei continua sa lucrezi la serviciul /afacerea actuala.
Efortul tau financiar pentru a incepe sa construiesti o afacere Network Marketing este de obicei intre 130 € si 400 €, ceea ce reprezinta costurile necesare pentru achizitionarea francizei personale intr-o companie Network Marketing. Aceasta suma reprezinta achizitia unui pachet de start, continand produsele de baza oferite de companie, pentru a le consuma cu familia, a te acomoda cu ele, a le imparti cu prietenii, sau pentru a te folosi de ele la prezentarea afacerii.
Vei beneficia de sprijinul unei echipe de specialisti, in construirea unui stil de viata mai bun, asociati intr-un sistem pentru pregatire, SeLeX4U. Ei vor lucra cu tine in mod gratuit si te vor invata tot ceea ce trebuie sa sti pentru a avea succes in afaceri. Companiile care au un PROGRAM DE INSTRUIRE a colaboratorilor au cele mai bune performante.
Daca ai incerca sa pornesti o afacere personala traditionala, toate eforturile financiare si profesionale ar cadea in sarcina ta. Ar trebui sa platesti onorariile unor consultanti in afaceri, pentru a sti cum sa lucrezi si cum sa ai succes. In Network Marketing te afli intr-o afacere personala, in care muncesti pentru TINE. Daca esti angajat, muncesti pentru proprietarul afacerii (privat sau de stat). In plus, in Network Marketing beneficizi de sprijinul gratuit al unei echipe de consultanti, care sunt pregatiti sa te invete cum sa-ti construiesti propria afacere.
Cum se construieste o afacere de acasa?
Network Marketing este o metoda de distributie a produselor, deseori confundata cu vanzarea directa ''din usa-n usa", practicata de agentii voiajori.
ATENTIE !!! Network Marketing nu inseamna transformarea oamenilor in vanzatori ambulanti.  Inseamna construirea de segmente de piata. Persoane sau familii care in primul rand devin consumatori (retele de consumatori). Este un mod al schimbului de informatii dintre oameni, prin care un produs ajunge de la producator la consumatori evitadu-se lanturile de intermediari (importatori, en-grosisti, detailisti, transportatori si foarte multa reclama).
Sa analizam distributia in sistemul clasic de comert
       Producator                              Intermediari                           Client final
    30-50 Unitati Monetare                  +50%                           100 Unitati Monetare
Putem observa ca un producator, aproape este obligat de catre piata, sa incheie contracte de distributie, cu un lant de distribuitori/intermediari, in primul rand cu un importator, care la randul sau face acelasi lucru. Intre acestia se interpune si investitia foarte mare in reclama. Daca pe producator il costa fabricarea produselor 30-50 Unitati Monetare, si fiecare intermediar este nevoit sa adauge procente destul de mari, pentru a fi profitabil (+TVA x nr. de intermediari), acest lant de adaosuri comerciale face ca produsul sa ajunga la consumatori la minim 100 Unitati Monetare. Nu este nimic rau in acest sistem, dar noi consumatorii suportam din buzunarele noastre costurile si profiturile tuturor intermediarilor, fara sa castigam ceva. Totodata, observam ca 50-70 Unitati Monetare(50-70%) ajung in buzunarele intermediarilor si firmelor de reclama, deci de 2-3 ori mai mult decat costul de productie si profitul Producatorului!
Ce-ar fi daca acesti bani (50-70%/Unitati Monetare) ar intra in buzunarele consumatorilor multumiti de aceste produse, care ar recomanda tuturor cunostintelor, beneficiile consumului si distribuirii acestor produse, obtinand bonusuri si comisioane, din ce in ce mai mari, pe masura performantei fiecaruia ???
Totusi, ar trebui sa dispunem de sume foarte mari de bani (zeci sau sute de mii de dolari) pentru a deveni Importatori, En-gross-isti sau firme de reclama (advertising) pentru a atrage bani multi in campanii de reclama masiva in mass-media !!! Dar cati dintre noi dispunem macar de 10.000 € pentru a deveni cel putin detail-isti, sa deschidem un mic magazin de familie, cu toate riscurile si "bataile de cap" aferente. Daca nu-i avem, ne imprumutam la banca, ipotecand casa, sau apelam la prieteni. Vom muncii 12, 14, 16 ore/zi pentru STAT, devenind "sclavii propriei afaceri", ajungand sa ne imbolnavim de inima, ficat, sau sa suferim o comotie cerebrala. Daca afacerea depinde 100% de noi si ne imbolnavim, se va "imbolnavi" si venitul din afacere, dar facturile de consum vor continua sa vina!
In acest caz te poti intreba: afacerea lucreaza pt. mine sau invers?
Atunci ce-i de facut daca n-avem multi bani, nici nu ne putem imprumuta la banci, prieteni? Aceasta-i vestea proasta! Specialistii cunosc faptul ca o afacere se poate incepe cu bani, cunostinte in domeniu, relatii sau folosind timpul liber, pe langa activitatea de baza, cateva ore/zi !
Vestea buna este ca nu avem nevoie de bani pentru a incepe o afacere profitabila. Trebuie doar sa ne investim timpul liber, 2-3 ore/zi, cu risc zero, fara sa renuntam din start la activitatea sau serviciul de baza. Solutia la indemana oricui este afacerea proprie, devenind partener cu o companie de Network Marketing. In plus, aceasta companie ar trebui sa fie unul din liderii mondiali intr-un domeniu foarte important pentru viata oamenilor, care ofera produse de calitate ireprosabila, rasplatind partenerii cu bonusuri si comisioane din ce in ce mai mari, programe stimulative pt. casa, masina, excursii in tari exotice si multe alte surprize !!!
 Sa analizam acum distributia in sistemul Network Marketing
In Network Marketing, Producatorul sau Furnizorul iti pune la dispozitie, "pe tava", un sistem  verificat de zeci de ani, care functioneaza aproape perfect. Tot ce trebuie sa faci este sa pui acest sistem sa lucreze si in avantajul tau. In acest sistem consumatorii fac cunostinta, utilizeaza produsele oferite si de cele mai multe ori primesc bonusuri si comisioane. Comisioane care in sistemul clasic de comert s-ar fi oprit in buzunarele intermediarilor !!!
Network Marketing ne invata cum sa devenim consumatori inteligenti din simpli consumatori.
Cu alte cuvinte, ne invata cum sa castigam bani, consumand produse, pe care oricum le-am fi consumat, dar fara sa castigam, cum se intampla in comertul clasic. In plus, ne ajuta sa ne construim propria afacere, ajutandu-i si pe altii sa-si construiasca propria afacere.
In Network Marketing, distributia produselor se bazeaza pe activitatea unei retele mari de oameni care consuma aceste produse prin recomandare directa si personala. Se stie ca orice activitate este cu atat mai productiva, cu cat se realizeaza prin participarea mai multor oameni, care fac fiecare in parte un volum mai mic de lucru, concentrandu-se pe consumul personal si recomandarea acestor produse tuturor cunoscutilor. Cheia afacerii este tocmai construirea unei retele mari de consumatori/colaboratori.
Se stie ca, doar 5% din populatie agreeaza activitatea de vanzare. Din acest motiv sistemul Network Marketing international de instruire se adreseaza celeilalte parti a populatiei de 95%, care este formata din oameni carora nu le place ''sa vanda", dar le place sa cumpere produse de cea mai buna calitate si pot crea mult mai usor o retea mare de consumatori si distribuitori. In calitate de instructor pentru un nou stil de viata, vei invata cum se construieste o afacere profitabila, ''fara a vinde ceva" in sensul traditional al cuvantului.
Pentru majoritatea oamenilor ''a vinde ceva" inseamna a te adresa unor necunoscuti pentru a-i convinge sa cumpere ceva de care nu au nevoie sau pur si simplu nu doresc. Metoda de distributie Network Marketing se bazeaza pe capacitatea naturala a fiecarui om de a impartasi cu prietenii, rudele sau cunostintele satisfactia folosirii unor produse si servicii noi. Distribuitorul nu trebuie sa se adreseze neaparat unor necunoscuti.
Sa ne reamintim ca in Network Marketing, succesul este generat de o multime de consumatori/parteneri, fiecare efectuand o mica parte din activitatea intregii echipe. In loc sa muncesti singur 100% si sa castigi 100% doar din propriul efort, este mult mai inteligent sa construiesti o echipa de sute sau mii de consumatori/parteneri(segment de piata), pentru care compania al carei partener esti, te va rasplati cu procente crescatoare, din efortul fiecarui consumator/partener din echipa ta.
Totusi, nimeni din echipa ta nu va lucra pentru tine, ci fiecare lucreaza pentru a-si dezvolta propria afacere, dar pentru ca tu ai construit aceasta echipa, este corect si cinstit sa fii rasplatit pe masura performantei si a rezultatelor. Majoritatea celor din echipa ta iti va multumi mai tarziu si-ti vor fi recunoscatori toata viata pentru faptul ca le-ai oferit aceasta oportunitate, le-ai acordat tot sprijinul, le-ai aratat cum se construieste afacerea, ati lucrat cot la cot, in echipa, ajutandu-i sa-si construiasca propria afacere.
''In viata, poti obtine aproape tot ce-ti doresti, daca ajuti suficient de multi oameni sa obtina ceea ce-si doresc".
   Zig  Ziglar, consultant & autor de best seller.
Dar, cel mai incitant aspect din aceasta afacere este faptul ca ai posibilitatea de a construi o retea imensa de parteneri, lucrand doar cu 5 parteneri seriosi, 5 parteneri care adera in afacere cu minim 300 PV (PV=pct. valoare). Pentru a face acest lucru, trebuie sa dispui de un sistem simplu de multiplicare a eforturilor oamenilor. Acesta este si secretul succesului in afacerile cu franciza; fiecare franciza este copia unui sistem profitabil, de succes in afaceri.
Prin ''partener serios" se intelege o persoana care a promis ca se va implica in Network Marketing timp de minim 6-12 luni, pentru 10-15 ore pe saptamana, si care isi respecta promisiunea. Aceasta este singura cale pentru ca o persoana sa invete cum se construieste o afacere Network Marketing.
Se poate construi o retea imensa de parteneri, lucrand doar cu 5 parteneri seriosi? DA! Pentru ca in Network Marketing exista o metoda eficace prin care poti sa-ti multiplici activitatea, numita sistem de multiplicare a eforturilor.
In general, noii parteneri se intreaba la inceputul activitatii, cui ar putea sa "vanda" produsele sau pe cine ar putea sa recruteze in retea, ca sa vanda in locul lui? Aceasta mentalitate este cea mai inceata metoda de construire a unei afaceri Network Marketing.
Cea mai rapida metoda este sa inveti 5 parteneri seriosi cum sa foloseasca sistemul de dublare pentru dezvoltarea retelei, cu singura conditie ca acestia sa aiba o dorinta puternica de a fi stapani pe propria lor viata. La fel ca tine, acesti colaboratori seriosi sunt oameni hotarati, care vor sa-si ''investesca" timpul liber si eforturile pentru a-si construi o afacere profitabila de acasa.
Din moment ce fiecare partener din reteaua ta isi construieste propria afacere, el va construi automat si afacerea ta !
Sa retinem faptul ca, fiecare om are un cerc mare de cunostinte. Sociologii admit o medie de 200 de persoane cunoscute pe numele mic. Daca se adauga si persoanele cunoscute ocazional, se obtin mult mai multe cunostinte, care sunt potentiali colaboratori in afacerea ta.
Ceea ce trebuie sa faci, este sa gasesti impreuna cu Indrumatorul tau 5 oameni care nu mai vor sa lucreze pentru altcineva si care sunt decisi sa-si coordoneze singuri viata. Acelasi lucru trebuie sa-l faca si partenerii tai, fiecare cunoscand cel putin 200 de persoane. Tu esti "Indrumatorul/Sponsorul" lor, deci persoana de la care trebuie sa invete.
Iata ideea de baza:
Gaseste impreuna cu Sponsorul, 5 parteneri seriosi in reteaua ta, apoi ajuta pe fiecare sa sponsorizeze 5 persoane care doresc intr-adevar sa-si stapaneasca propria viata. Fiecare din acesti 5 parteneri seriosi va copia ceea ce ai facut, deci te va dubla, si va gasi la randul lor 5 oameni care doresc sa-si coordoneze singuri viata.
Legea lui Metcalf – legea matematica in Network Marketing
Valoarea economica a unei retele = cu patratul numarului de utilizatori conectati la sistem.
N( n – 1 )/2
NOTA !!!
Nu poti sa reusesti sau sa mentii momentul intr-o companie ce ofara un singur produs
Trebuie sa existe posibilitatea extinderii liniei de productie.
O companie ce ofera un singur produs sau serviciu, nu produce din volum suficienti bani ca sa mentina liderii francizati pe pozitiile inalte in planul de marketing.
Trebuie urmarite companiile care au capacitatea de a-si extinde linia de productie  -  producator !
Multe companii, chiar si francizanti ies foarte repede de pe piata pentru ca evolueaza rapid pe termen scurt si nu au o baza stabila !
Alege directia potrivita pentru un viitor mai bun.
Mult succes !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu