acai

acai

marți, 12 februarie 2013

Mona Vie-parteneriat pentru succes

O companie de succes trebuie sa indeplineasca cateva criterii:sa detina monopol intr-un domeniu;sa aibe o experienta de peste 5 ani;prezenta globala;cifra de afaceri considerabila
Mona Vie indeplineste criteriile cu succes:
.monopol-ocupa 90% din piata mondiala de Acai
.experienta de 7 ani(infiintata in 2005)

.cifra de afaceri de 2,4 mld $
.prezenta globala -in 24 de tari cu 5 mil. de parteneri
.2009, locul 1 in ind alim a SUA
.a acumulat o crestere de 5883% in plina criza economica
.detine 3 patente de stabilizare a produsului Acai
TOP pe www.businessfromhome.org-cea mai buna companie  din lume.in domeniul vanzarilor directe din industria de network marketing
                                                                                                                                                            Este important să întelegem că Mona Vie nu este o companie start up, aceasta este o companie dovedită care a spulberat practic toate recordurile în această industrie.
Mona Vie este o companie de miliarde de dolari, care are viziunea de a deveni o companie de 20 miliarde de dolari în 20 de ani si Eu voi fi aici ca dvs sa experimentati aceasta oportunitate unica!


Trebuie sa stii un singur lucru; oricine poate face aceasta afacere, nu are importanta varsta, religia, pozitia in societate, oricine intelege ca MonaVie este cu adevarat o afacere, o afacere la cheie, franciza personala. Daca esti dispus sa faci o schimbare radicala in viata ta, te poti alatura echipei MonaVie Romania si ai la dispozitie un program de pregatire SeLeX4U, gratuit, ai sprijinul unei echipe dinamice, de profesionisti, oameni onesti.

Ai toate instrumentele necesare pentru a demara afacerea ta proprie, practic incepi sa pui bazele unui imperiu!

Spun imperiu pentru ca in lume sunt doua categorii de oameni;

1 - oameni care fac parte din retele; orange, vodafone, sensiblu samd
2 - oameni care construiesc retele
adica..oameni care primesc vederi si oameni care trimit vederi!  :)

Doua aspecte trebuiesc luate in calcul ca si prioritati ale vietii;

1. SANATATEA -  daca nu avem sanatate, nu avem nimic, nici putere de munca
2. BANII - din pacate ne sunt necesari, dar daca se intampla ceva cu sanatatea noastra, cum reusim sa mai producem banii!? Rata la casa sau masina, facturile la utilitati continua sa vina..!!

Este important sa iti doresti un viitor mai bun pentru tine si copiii tai, tu si ei sa deveniti oameni LIBERI! 
A fii liber inseamna sa fii unde vrei, cu cine vrei, cand vrei, fara sa deranjezi pe nimeni din jurul tau si in tot acest timp afacerea ta sa creasca continuu!

Ce facem noi de fapt....aceasta munca se face pentru a obtine VENITURI REZIDUALE ....acele tipuri de venituri pe care le au scriitorii, artistii, muzicienii, investitorii in imobile sau inventatorii...
DREPTURI DE AUTOR.

Planul de recompensare Mona Vie se bazeaza pe noul Sistem Binar, preferat de distribuitorii din intreaga lume, ultimele cercetari in domeniu indicand acest lucru.

Flexibilitatea si caracterul modern al acestui plan de afaceri, unul dintre cele mai revolutionare de pe piata, care genereaza venituri mai mari pentru distribuitorul care-si incepe cariera in Network Marketing si in acelasi timp asigura o compensare adecvata liderilor cu organizatii mari.
Totul fara a compromite stabilitatea companiei sau fara a creste costurile de productie.
Dupa studii aprofundate, Mona Vie a reusit sa realizeze cel mai revolutionar si inovator plan de pe piata; Nivelul atins in cariera nu se pierde niciodata si PV-urile raman istorice.
Proiectat in exclusivitate pentru noi, partenerii Mona Vie, acest pla
n reuseste ca impreuna cu o gama unica si exceptionala de produse, sa transforme Mona Vie in cea mai moderna si inovatoare companie MLM.
Acest aspect a permis sa detecteze greselile pe care le faceau alte companii cu Planuri de Marketing preistorice, care impun multe sarcini si platesc comisioane reduse. Mona Vie este o companie inovatoare si flexibila.(adoptat sistemul binar de recompensare )
SISTEMUL DE RECOMPENSARE BINAR

MonaVie foloseste un sistem de recompensare Binar cu un centru de afacere pana la nivelul de Diamant Albastru, apoi compania da posibilitatea unui alt centru prin 'spargerea' copacului in sus, In aceste caz cele doua echipe (picioare) devin unu si tot asa pana la patru centre de afacere. Sistemul (planul de compensare) binar este foarte simplu:  orice distribuitor (membru al afacerii) poate avea maxim 2 persoane imediat sub el. Dacă recrutează mai multe persoane, ele se vor adăuga sub primele 2 persoane, respectându-se regula fiecare distribuitor poate avea numai 2 persoane direct sponsorizate. Poate recruta cate persoane doreste, doar ca le pune in sistem pe stanga sau pe dreapta ca sa echilibreze "picioarele", pe ultima pozitie libera. Compania MonaVie ofera partenerilor 10 tipuri de bonusare/luna zile! Compania plateste saptamanal, banii sunt alimentati pe un card (master card), cardul se comanda individual dupa ce alti doi parteneri minim, ai centrului principal au decis sa consume produsul/e si si-au creat cate un centru. In sistemul Binar comisioanele cele mai mari vin din volum, nu doar din castigul fiecarui partener direct!!! Practic se creaza o retea de consumatori si banii vin doar din consumul partenerilor ce fac parte din afacerea ta, indiferent cine i-a adus in sistem!
''In lume sunt doua categorii de oameni: Aceia ce fac parte din retele si cei care construiesc retele!'' Fiecare dintre noi decide din ce categorie doreste sa faca parte, doar ca finalul sta in felul urmator; poti trimite vederi sau poti primi vederi! :)


Sa mai lamurim o problema-multi neavizati pun semnul egal intre MLM si piramida financiara
Absolut eronat!

Ce este o schema  piramidala??

Schemele piramidale (sau jocurile financiare piramidale) sunt niste proceduri ilegale de castig, construite virtual sub forma unei piramide sau a unei structuri piramidale, in care straturile (nivelurile) piramidei sunt alcatuite din persoane care platesc o anumita suma la intrarea in schema.
Intr-un joc piramidal nu se vand produse si servicii Comisioanele se castiga pe baza inscrierilor de noi membri in joc pe baza unei taxe
Regula generala de castig este foarte simpla: persoanele care ajung in fruntea priramidei pot castiga bani, numai daca mai intra  in schema o multime de oameni la baza piramidei. Fiecare persoana trebuie sa plateasca o taxa de intrare, dupa care este obligat sa recruteze alti oameni care sa  achite si ei taxa de intrare. Castigul lor este format din suma taxelor de intrare a persoanelor de la baza piramidei.

Deci oamenii care intra la baza piramidei dau bani pentru cativa oameni aflati in varf. Fiecare nou participant plateste pentru sansa de a ajunge in varf si pentru a profita de platile celor care vor intra in joc mai tarziu

Prin ce se deosebeste o afacere legala de o schema piramidala mascata?

Inainte de a intra intr-o afacere, fiecare persoana trebuie sa  investigheze cu atentie oferta. Cea mai simpla metoda de a cunoaste oferta unei afaceri de marketing in retea este de a raspunde la urmatoarele trei inntrebari:

1. Cat trebuie sa platesti pentru a deveni membru (deci care este investitia)?

    Care este investiia initiala DACA ACEASTA ESTE CONSIDERABILA, FITI ATENTI! Suma platita pentru inscrierea intr-o companie  de networkmarketing este de obicei mica  Aceste companii au interesul de a face cat mai usoara si mai ieftina  inscrierea.si /sau taxele ulterioare(in functie de specificul si politica fiecareia)

        Pe de alta parte, schemele piramidale isi obtin marea parte a profitului din inscrierea noilor recruti. De aceea, costul pentru a deveni  membru este de regula ridicat. ATENTIE: SCHEMELE PIRAMIDALE MASCHEAZA ADESEA COSTURILE DE INSCRIERE CA PARTE DIN BANII NECESARI PREGATIRII, SERVICIILOR COMPUTERIZATE, ACHIZI?ION?RII STOCULUI DE PRODUSE, etc. Aceste costuri in realitate s-ar putea sa nu fie deloc scumpe sau necesare, dar se va exercita o presiune considerabila pentru  ca membrul inscris sa beneficieze de toate avantajele acestei oportunitati!

 2. Compania răscumpără produsele care nu satisfac pe client dupa o perioada de garantie?

  Atentie la insusirea termenilor si conditiilor cuprinse in Contractul de colaborare semnat direct sau online, la inscriere
  Unele  ţări au impus prin lege garanţia răscumpărării produselor, într-o peroadă de timp limitată. Codul de Etică adoptat de asociaţiile de vânzări directe recomandă ca răscumpărarea să se facă la cel puţin 90% din costurile iniţiale.

3. Produsele companiei sunt vandute consumatorilor?

    Vanzarile se fac catre consumatori? DACA RASPUNSUL ESTE NU (SAU NU PREA MULTE), EVITATI OFERTA! Acesta este un element cheie. Companiile de marketing in retea (ca si alte metode de desfacere) depind de vanzarile facute consumatorilor si de crearea unei piete. Acest lucru impune existenta unor produse de calitate, la preturi competitive.

        Pe de alta parte, schemele piramidale nu se bazeaza pe vanzarile de produse catre consumatori. Profiturile sunt realizate din volumul de vanzari catre noile persoane recrutate. Acestea cumpara produsele din obligatia  de a se inscrie, nu pentru ca  acestea ar fi bune sau la un pret avantajos. Produsele cumparate nu se rascumpara in cazul schemelor piramidale.

CUM STA SITUATIA IN CAZUL MonaVie?

MonaVie este o companie de top(vezi mai sus cartea de vizita),legala,globala ,care promoveaza produse pentru sanatate,unice si patentate
Este o afacere a prieteniei,sloganul ei este :Bea,Simte ,Impartaseste!
La inscriere nu platesti o taxa ,ci cumperi minim o cutie cu suc de acai bery pentru consum ,in scopul verificarii efectelor benefice (demonstrate clinic) personale Apoi vei putea recomanda si altora sa procedeze la fel si asa afacerea creste pe zi ce trece Deci riscul este nul,chiar daca nu promovezi mai departe ai consumat un produs unic pt propria sanatate In Bucuresti si Constanta unde produsele se consuma de cateva luni,sunt rezultate impresionante pozitive asupra sanatii
Dupa lansarea oficiala a afacerii pe intreaga tara,cu un scaner special se masoara nivelul de antioxidanti din corp la inceputul consumului,si daca dupa 2 luni de consum,acesta nu creste vizibil(prin remasurare cu acelasi aparat),compania returneaza banii clientului 
De unde vin banii pentru plata celor ce promoveaza afacerea? Simplu,se cunoaste ca pretul  de fabricatie al unui produs este 50% din pretul platit de consumator,100% Restul de  50%, il reprezinta cheltuielie pe lantul de distributie(importator,en-grosist,detailist,etc) si reclama (care e foarte scumpa) In cazul unei companii MLM,tot acest lant intermediar este acoperit de cei care intra in sistem, consuma produsul ,se simt satisfacuti si-l recomanda mai departe Deci din acel 50%,compania MonaVie,isi rasplateste asa zisii "distribuitori"( o terminologie specifica domeniului,concret nimeni nu distribuie nimic,doar se consuma produse la recomandare) si isi retine si beneficiul propriu In plus fata de sistemele piramidale,sistemul revolutionar binar de recompensare,permite oricarui membru al afacerii,sa-si depaseasca sponsorul(cel care l-a invitat in afacer),doar cerul este limita castigurilor ce pot fi obtinute!
Daca cineva totusi agreeaza atat de mult termenul de piramida,apoi intreaga creatie universala este in sistem piramidal Avem munti,dealuri,campii,ape Avem guvern cu prim -ministru,ministri,departamente centrale si locale,societati cu manageri,personal TESA si lucratori( numai ca aici niciodata un lucrator ,sau o pers TESA nu va putea castiga mai mult decat managerii) Despre ce vorbim,fiecare dintre noi facem parte dintr-o piramida!,cu o singura remarca asa zisa de unii ,"piramida MLM" este piramida prieteniei care ofera sansa egala de castig  tuturor membrilor ei!

 Cum sa  evitati o investitie gresita

Informati-va cu atentie:
       Despre companie si angajatii ei.
        Despre  taxa de inscriere, produse ,servicii  valoarea lor reala,i.
        Despre garantia companiei pentru rascumpararea produselor  care nu satisfac clientul
       Despre media catigurilor membrilor  activi.
   .
    Consultati-va cu  persoana care v-a recomandat afacerea si cu altii care sunt de mai mult timp in afacerei. Verificati daca aprodusele sunt intr-adevar vandute consumatorilor.
 
Atentie ! pentru promovarea afacerii,vorbiti cu oameni pozitivi,deschisi la nou care pot intelege aceasta excelenta oportunitate Chiar din familie s-ar putea sa vi se spuna Ce mai e si piramida asta? etc

Nu lasati pe cineva sa va fure visul! Ascultati pe oricine,repectati-le opiniile ,dar urmariti telul propriu La vederea rezultatelor dvs, primii ce va vor urma ,vor fi chiar acesti critici,cam asa se intampla !
Cu respect,
Constantin Antohe

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu