acai

acai

marți, 12 februarie 2013

Produsele Monavie

Produsele Monavie sunt de 3 categorii: 1.Consumabile(afacere repetabila) 2.Universale(sanatate si frumusete)
3.Exclusive(stabilizare acai patentata)
In prezent in Romania , pentru inceput,se promoveaza doar urmatoarele produse:

1.Monavie Activ pentru articulatiile tale






Monavie Active  este un amestec avansat de glucozamina, derivate din plante si 19 fructe benefice corpului, inclusiv acai berry. Demonstrat stiintific pentru functionarea corespunzatoare a articulatiilor, glucozamina are ca obiective mobilitatea si flexibilitatea. Aceasta formula vitala este conceputa pentru a sustine performanta si recuperarea.
Monavie Active  contine cea mai pura forma de Acai Berry si in plus  glucozamina pentru a ajuta la promovarea flexibilitatii, ofera protectie împotriva oxidarii celulare. 
Este o sursa de proteine, fibre alimentare, si acizi grasi, omega 3,6,9.
Monavie Active  are propietati importante in procesul anti-aging, scade colesterolul  si reduce riscul unui atac cardiovascular  atat la femei cat si la barbati. Ajuta deopotriva sistemul digestiv, fiind si o sursa excelenta de fibre alimentare.
Acai Berry este o planta care, prin beneficiile sale la nivel nutritiv si de sanatate, ajuta la micsorarea poftei de mancare si, prin aceasta, pierderea kilogramelor in plus, la reglementarea diabetului, la impiedicarea aparitiei bolilor cardiace, imbunatatirea digestiei, vederii, concentratiei, somnului si functiei sexuale, intaririi imunitatii, si este un supliment nutritiv indispensabil pentru alimentatia sportivilor si a persoanelor cu nevoi fizice suplimentare, planta necresara in lupta impotriva tumorilor.
Monavie Active  imbunatateste sanatatea organismului dumneavoastra.

2.Monavie original



Monavie Original dispune de un amestec delicios de Acai Berry plus alte 18 fructe benefice corpului dumeneavoastra.
Monavie Original va ofera antioxidanti, fitonutrienti, vitamine pentru a va ajuta in lupta impotriva radicalilor liberi si la mentinerea sanatatii optime a organismului dumneavoastra.
Monavie Original va ofera un suc unic si savuros compus din amesecul a 19 fructe cu proprietati benefice si fructul de baza Acai Berry care contine o concentratie mare de acizi grasi, aminoacizi, carbohidrati, vitamine, fibre, grasimi naturale si Omega 6 foarte benefice in arderea grasimilor, ajutand in diminuarea apetitului si a senzatiei de foame dintre mese.
Cum ne ajuta Monavie sa ducem o viata sanatoasa si sa avem un corp de invidiat?
Monavie Original scade pofta de mancare, imbunatateste sistemul digestiv, vederea, accelereaza transzitul intestinal si elimina disconfortul provocat de balonari, crampe, constipatii, tranzit intestinal lent, senzatii de greutate in abdomen si previne apritia hemoroizilor.
Monavie Original ne ajuta la detoxifierea organismului si ne indruma catre un mod de viata modern prin eliminarea toxinelor ce se regasesc in alimentele prelucrate, mancaruri semipreparate, stresul chiar si cu apa de la robinet. Detoxifierea organismului este benefica pentru toata lumea, va pregatiti organismul sa elimine toxinele, care adesea includ grasimi ce nu mai sunt necesare organismului. 
Monavie Original sursa de energie si vitalitate!
3.

EMV Energizant Mona.Vie 
100% Energie naturala!

Fara nervi.Fara crize. Doar energie pura si naturala. Asta e puterea din spatele EMV Energizant de Mona.Vie . Liber de stimulente sintetice, aceste formule avansate oferă o alternativă sănătoasă la băuturile tradiţionale de energie.Combinaţiile unice de energie contin ingrediente 100% naturale, care oferă o imediata revitalizare şi energie de durată. Acum, puteţi creşte energia oricând doriţi, fără a fi nevoie să vă faceţi griji pentru efectele secundare nedorite.        O   COMBINATIE DE FRUCTE PREMIUM!   Contine o combinaţie de fructe bogate in antioxidanti, inclusiv super fructele acai si maqui.EMVsi EMV Lite sunt realizate cu bunătatea revigoranta si naturala a sucurileor de fructe. Această metodă unică oferă nutrienţi care sporesc energia si vitalitatea.In plus au un gust delicios si racoritor. Reîncărcaţi corpul şi mintea, cu o energie naturala Monavie EMV si EMV Lite!
 

Red Bull vs EMV Energetic Mona.Vie

 Red Bull este băutura energizanta care se comercializeaza la nivel mondial cu sloganul: Aceasta creşte  rezistenta fizica, puterea de concentrare si viteza de reactie, ofera mai multa energie si imbunatateste starea de spirit. Toate acestea pot fi găsite într-o cutie de Red Bull, băutura mileniului...!Red Bull a fost creat pentru a stimula creierul la persoanele care depun un mare  efort fizic şi nu pentru a fi consumat ca o băutură răcoritoare inocenta.             
          

Dar ceea ce nu se spune despre Red Bull,sunt consecintele consumarii acestui produs:
1) -. Este periculos să iei în cazul în care, nu faci efort fizic, deoarece funcţia de energizant accelerează ritmul cardiac şi poate provoca un atac subit. 2) -. Exista riscul unei  hemoragii cerebrale, pentru că Red Bull contine componente care dilueaza sangele facand mai usoara pomparea lui de catre inima, astfel încât să puteţi face un efort fizic, fara a simtii oboseala. 3) -. Nu se amesteca Red Bull cu alcool, deoarece amestecul devine  "bomba de moarte" care ataca ficatul, iar zona afectată nu se regenereaza. 4) -. Una dintre componentele principale ale Red Bull este vitamina B12, utilizate în medicină pentru recuperarea pacienţilor care sunt în comă, prin urmare, tensiunea arterială creste in mod alarmant dandu-ti o stare de ebrietate.
5) -. Consumul regulat de Red Bull declanseaza debutul unor boli pe sistem nervos şi neuronale ireversibile 
4. MonaVie RVL-recomandat la CNN de catre dr Oz

 
Imbogatit cu o diversiune de macro si micro nutrienti si fitonutrienti,Monavie RVL Solutia de Prima Clasa pentru Greutate,te ajuta sa-ti reglezi greutatea natural cu un delicios shake, dens, care iti reduce apetitul, in timp ce iti aduce aportul a 26 vitamine si minerale Asa ca opreste-ti corpul sa mai consume calorii si bucura-te de shakul delicios MonaVie RVL,chiar astazi nutritia nu a avut niciodata un gust mai delicios.
Mai multa Nutritie. Mai puine calorii Fie că doresti să pierzi 5 sau 35 kilograme, sa  mentii o greutate sanatoasa, sau sa   îmbunătătesti  starea de bine nutritional generala, RVL Monavie Mix Shake Nutritie este pentru tine Acest sistem avansat actioneaza  la rădăcina(baza) controlului  greutatii   prin alimentati sănătoasă..Avand o diversitate de macro-, micro-, si fitonutrienti, Monavie RVL te  ajută să gestionezi greutatea  într-un mod sănătos. Acest amestec shake delicios are tot ce ai nevoie pentru a te  ajuta să ajungi la greutatea  ideala
Ce sunt Macro-, micro-, si fitonutrientii?
    
Macronutrienti: proteine, glucide si grăsimi,
    
Micronutrieni: vitamine si minerale
 
Fitonutrienti antioxidanti, cum ar fi: vitaminele A, C, si E, de asemenea, carotenoide, antociani, si proantociani
Când vine vorba de gestionarea greutatii tale, contează fiecare calorie, dar nu toate caloriile  sunt create in mod  egal. De aceea, Monavie RVL Shake Mix  Nutritie utilizeaza calorii inteligente. Aceste calorii nutrienti asigura un randament ridicat pe aportul caloric, astfel încât să  se stocheze  pe nutrienti, nu pe  calorii.Facuta cu AçaVie, cea mai pura, cea mai puternica forma de acai disponibile, fiecare portie ofera puterea antioxidanta a mai mult de 10 portii de fructe si legume. În plus, acesta oferă fibra prebiotice pentru sanatatea sistemului digestiv si proteine ​​din zer pentru a ajuta la mentinerea masei musculare. Deci, nu mai alimentează organismul cu calorii in plus si te bucuri de un delicios shake Monavie RVL  Nutritie,niciodata nutritia nu a fost atat de buna.
Beneficii cheie
 
Contribuie la cresterea masei musculare
 
Combate senzatia de foame, astfel încât să se  consume mai putine calorii
 
Caracteristici 26 vitamine si minerale esentiale, cum ar fi vitaminele A, C, și E pentru a te ajuta să realizezi doza   dvs. zilnică recomandată
  Asigura  
un management de succes greutatii corporale
 
Ajuta la micsorarea  poftei  alimentare
Datorita rezultatelor pozitive obtinute in controlul greutatii, ,RVL de la MonaVie , este recomandat cu prioritate la CNN,de catre renumitul dr Oz

Practic cei ce vor sa slabeasca vor consuma shake -ul cu 30 min inainte de masa ,iar cei ce urmaresc sa puna masa musculara ,vor consuma dupa masa

Monavie detalii




MonaVie
Produsele Acai-MonaVie sunt printre cele mai apreciate regimuri alimentare pentru slabit descoperite pana azi.
Ajuta la scaderea in greutate :

ACAI contine o concentratie foarte mare de fibre si acizi grasi. De asemenea contine o doza ridicata de amino acizi, carbohidrati si vitamine.

SCADE POFTA DE MANCARE:
Fructul Acai contine aproximativ 40% fibre, in pulpa si coaja. Contine de asemenea grasimi naturale si Omega 6 foarte benefice in arderea grasimilor, ajutand in diminuarea apetitului si a senzatiei de foame dintre mese.
 Energie si Vitalitate :

Combinatia de carbohidrati, proteine si grasimi sanatoase de Acai ofera rezistenta la activitate fizica, in timp ce concentratia mare de fibre regleaza nivelul zaharului din sange oferind energie si vitalitate pe termen lung. Cu cat mai multa energie ai, cu atat mai multe calorii arzi in timpul exercitiilor fizice.
 Imbunatateste sistemul digestiv:

Continutul ridicat de fibre, enzime si alti nutrienti din Acai nu ajuta doar in prevenirea bolilor de inima micsorand colesterolul din sange, dar ajuta in acelasi timp in functionarea sistemului digestiv. Enzimele ajuta la procesul de digestie, iar fibrele previn balonarea, constipatia si aparitia hemoroizilor.
 Imbunatateste vederea:

Unii antioxidanti, cum e si vitamina A, sunt cunoscuti pentru imbunatatirea vederii. Studiile mai recente afirma ca si morcovii (bogati in vitamina A si antioxidanti) ajuta la imbunatatirea vederii din acelasi motiv.
 IMBUNATATESTE SANATATEA:

Nu toata lumea intelege importanta curatarii si detoxifierii organismului. Modul de viata modern a crescut cantitatea de toxine ce se acumuleaza in corpul nostru odata cu alimentele prelucrate, mancaruri semipreparate, stresul chiar si cu apa de la robinet. Detoxifierea organismului este benefica pentru toata lumea, va pregatiti organismul sa elimine toxinele, care adesea includ grasimi ce nu mai sunt necesare organismului.
 
ACCELEREAZA TRANZITUL INTESTINAL:
Majoritatea am experimentat balonari, crampe, constipatii, tranzit intestinal lent, senzatii de greutate in abdomen ce au devenit foarte neplacute la un moment dat. Chiar daca prezenta lor nu indica neaparat o problema grava de sanatate, este esential sa constientizam importanta unei digestii armonioase in sanatatea organismului nostru. Acai Activ, bogat in fibre , imbunatateste tranzitului intestinal si elimina aceste disconforturi.
CURA DE SLABIRE:

Acai Activ contine ingrediente esentiale pentru scaderea in greutate. Concentratia bogata de acizi grasi Omega, fibrele alimentare  accelereaza mecanismul digestiei, scade pofta de mancare, si creaza senzatia de satietate ajutandu-ne sa slabim
 ELIMINA TOXINELE:

Din cauza factorilor nocivi ai mediului si a unei diete dezechilibrate toxinele sunt asimilate intr-o cantitate exagerata, care la randul lor cresc vulnerabilitatea organismului in fata alergiilor, celulitei, depresiei, constipatiei, oboselii, etc. Acai Activ are puterea de a creste imunitatea, detoxifica colonul si de a elimina toxinele inainte ca acestea sa patrunda prin sange in organism.
CONTROLUL GLICEMIEI SI COLESTEROLULUI:

Alimentele nesanatoase ingerate precum si numarul de calorii continute cresc riscul bolilor cardiovasculare, tensiunii arteriale sau problemelor respiratorii.. Acai Activ, datorita concentratiei crescute in fibre , este un tratament naturist in scaderea colesterolului si tratarea glicemiei.
LUPTA IMPOTRIVA CANCERULUI DE COLON:

Nivelul scazut de fibre vegetale in alimentatie este proportional cu riscul aparitiei cancerului de colon. Dieta dezechilibrata, constipatia, diabetul sunt printre factorii care ii favorizeaza aparitia, iar fibrele continute in Acai Activ isi concentreaza atentia e1. 
SCADE POFTA DE MANCARE:
Fructul Acai contine aproximativ 40% fibre, in pulpa si coaja. Contine de asemenea grasimi naturale si Omega 6 foarte benefice in arderea grasimilor, ajutand in diminuarea apetitului si a senzatiei de foame dintre mese.
 Arde grasimile:
Concetratia mare de fibre continuta in Acai ajuta la scaderea zaharului din sange si deci a grasimii din corp. Alte fructe sunt bogate in carbohidrati si fructoza care maresc rapid nivelul zaharului din sange, ce se transforma rapid in grasime, spre deosebire de Acai care nu favorizeaza depunerea de grasime.

Fructul Acai poate fi considerat fructul perfect pentru ca, pe langa slabit, acest fruct aduce si urmatoarele benefice
 Previne imbatranirea:

Cantitatea ridicata de anioxidanti din Acai ajuta nu numai la prevenirea anumitor boli, dar si in prevenirea imbatranirii. Minimalizand efectul radicalilor liberi asupra celulelor, antioxidantii previn efectul imbatranirii cauzat de stres sau factori externi cum ar fi expunerea exagerata la soare, pesticidele, poluantii, fumul de tigara, etc.
 MARESTE LIBIDOUL:

Pe langa faptul ca da energie si vitalitate, Acai este considerat de multe persoane un tonic sexual. Ajuta de asemenea la sanatatea inimii, care are un rol important in conditia libidoului. Faptul ca echilibreaza colesterolul din sange, ajuta la producerea de testosteron si estrogen.
 Previne bolile de inima, diabetul, cancerul si ALTELE
Unul din motivele pentru care este considerat suplimentul nutritiv numarul 1 la nivel mondial, este datorita nutrientilor care previn bolile si promoveaza starea de sanatate generala. Contine cea mai mare concentratie de antioxidanti, acizi grasi, si fibre dintre toate alimentele. Acesti nutrienti pot reduce riscul de boli de inima, cancer, diabet si multe alte boli
 Imbunatateste sistemul imunitar:

Sistemul imunitar asigura protectie impotriva bolilor, bacteriilor si parazitilor prin intermediul enzimelor, bacteriilor benefice, proteine, celule, organe, tesuturi, etc. Concentratia mare de antioxidanti si nutrienti din Acai imbunatateste sistemul imunitar si mecanismul de protectie impotriva agentilor patogenei

Un comentariu:

  1. Buna ziua

    Cautam persoane care doresc sa castige luna de luna de fiecare data cand cineva foloseste gazul sau curentul electric.
    Oferim cursuri de pregatire si materiale necesare desfasurari activitatii.
    Pentru inscrieri http://www.reformaenergiei.ro/ copletati datele dumneavoastra (pf sau pj) selectati tip agent Nou si cod superior 2860
    Inregistrarea pentru videoconferinta se face la adresa. http://www.anymeeting.com/PIID=EA57D982844B3E aceasta se va tine vineri la 20.45
    Aici puteti descarca prezentarea afacerii http://www.trimit.ro/download/dde4952e3874b24df8091b3e4b62e501/859525573f93fa0ea6d36e005f57ab1b/
    Trebuie sa tineti cont de faptul ca pentru a putea accesa biroul dumneavoastra virtual trebuie va activati, platind suma de 95 ron utilizand formularul de depuneri.
    Societatea noastra doar intermediaza vanzarea, contractul final se incheie cu furnizorul celui mai mic pret, ales de noi si agreat de beneficiar.
    Castigul dumneavoastra variaza in functie de contractele incheiate atat individual cat si cu echipa formata.
    Comisionul pe contract pleaca de la 50% si creste in functie de numarul de membrii ai echipei dumneavoastra si contractele incheiate de acestia.

    RăspundețiȘtergere